Cele mai bune informații pentru cele mai bune pariuri pe Cupa României!

Puțină lume ar fi crezut că în finala Cupei României se vor duela în acest an Astra Giurgiu și Viitorul, dar este clar că vom avea un meci atractiv din punct de vedere fotbalistic. Vorbim despre două dintre echipele cele mai performante din Liga 1, din ultimii cinci ani.

 

Astra - Viitorul se joacă sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:00, pe arena ploieșteană ”Ilie Oană”. Pariuri LIVE pe site-ul Superbet și în aplicația de mobil Superbet.

 

Toate trofeele din vitrinele celor două grupări s-au cucerit din 2014 încoace. Astra are un titlu național, o Cupă a României și două Supercupe, iar Viitorul se mândrește cu un campionat cucerit. Pentru constănțeni, este prima finală de Cupa României din scurta, dar spectaculoasa lor istorie. Viitorul are acum la pariuri șanse mai mari să câștige Cupa, cu o cotă de 1,70, în timp ce Astra are 2,15.

 

TRASEU MAI GREU PENTRU VIITORUL

 

Viitorul Constanța a avut un traseu mult mai dificil până-n finala competiției K.O., duelându-se doar cu formații de primă ligă, numai pe teren străin, în primele trei tururi!

 

În ”16”-imi, echipa lui Hagi a câștigat cu 3-0 la Concordia Chiajna, apoi a eliminat-o pe Politehnica Iași la loviturile de departajare (2-2, după 120 de minute), iar în ”sferturi” s-a impus cu 3-2 la Hermannstadt. În fine, în semifinale, Viitorul a învins-o cu 2-1 (”afară”) și 2-0, la Ovidiu, pe deținătoarea la zi a Cupei, Universitatea Craiova.

 

Dincolo, Astra a trecut întâi de două divizionare B: 5-1 la Luceafărul și 4-3 (după prelungiri) la ”U” Cluj, în primele două tururi. În sferturile de finală, Astra a dispus acasă cu 2-1 de Dunărea Călărași, iar în semifinale a beneficiat de dezinteresul CFR-ului: a fost 3-1 la Cluj, cu gazdele folosind mai multe rezerve, apoi s-a consemnat un 2-2 la Giurgiu.

 

FORMĂ MAI BUNĂ PENTRU CONSTĂNȚENI

Viitorul are un tonus mult mai bun, încheind pe locul 3 campionatul, după un ”play-off” impecabil, în care dobrogenii au scos 20 de puncte din 30 posibile. Constănțenii sunt deja calificați în cupele europene, postură asigurată după ce Viitorul a încheiat Liga 1 cu trei victorii succesive.

 

Pentru a prinde Europa, Astra are doar varianta câștigării Cupei. Sezonul de ”play-off” a fost unul dezastruos, cu locul 5 amanetat grație singurelor puncte obținute în a doua parte a sezonului contra modestei Sepsi OSK.

 

Contrastul continuă în planul eficacității: Viitorul a avut cel mai bun atac din ”play-off”, alături de FCSB, cu 18 goluri marcate. Dincolo, giurgiuvenii au încasat minim un gol în fiecare din ultimele șase partide oficiale. PARIURI PE GOLURI LA FINALA CUPEI ROMÂNIEI!

 

SE FACE LINIȘTE LA ASTRA?

Astra Giurgiu, condusă de Costel Enache, este una dintre echipele cu probleme grave din punct de vedere financiar, dar patronul Ioan Niculae a declarat deunăzi că o parte din restanțele salariale se vor plăti în aceste zile. Totuși, acest meci ar putea fi ultimul la Astra pentru Denis Alibec, vedeta dunărenilor, cel care așteaptă un transfer iminent în străinătate.

 

La Viitorul, Ianis Hagi, autor a zece goluri în acest sezon de Liga 1, este monitorizat de Ajax Amsterdam și de echipe din La Liga. Nu ar fi exclus ca Hagi jr. să dispute sâmbătă ultimul joc oficial din România înainte de revenirea la o echipă din Europa.

 

VIITORUL, SUPERIOARĂ LA ”DIRECTELE” RECENTE

Per total, Astra are un bilanț superior în istoricul meciurilor directe. În 26 de jocuri oficiale, regăsim 13 victorii al giurigiuvenilor, patru egaluri și nouă triumfuri ale echipei lui Gheorghe Hagi.

 

Dar, Viitorul a recuperat recent acest dezavantaj istoric. Constănțenii au scos patru victorii și un egal în ultimele șase ”directe”. Mai mult, în ”play-off”, Viitorul a câștigat clar în ambele meciuri: 4-1, la Giurgiu, respectiv 3-0 la Constanța.

 

Interesant este că un singur 0-0 s-a consemnat în cele 26 partide Astra-Viitorul, chiar la prima confuntare oficială, din 2012!

 

SE AJUNGE LA PUNCTUL CU VAR?

Meciurile de Cupă sunt imprevizibile, indiferent de turul în care sunt programate. Deseori, jocurile sunt decise la loviturile de departajare, iar în istoricul recent al finalelor din Cupa României, am găsit patru situații în ultimele nouă ediții în care câștigătoarea a fost desemnată de la punctul cu var.

 

Curios este că de două ori a fost vorba chiar de Astra. O dată, giurgiuvenii s-au impus contra celor de la FCSB, în 2014, când au câștigat cu 4-2, după ce a fost 0-0 la capătul celor 120 de minute. De asemenea, în 2017, Astra a pierdut la loviturile de departajare, 3-5, cu Voluntari, după ce în timpul regulamentar a fost 1-1. Acest din urmă meci a fost jucat chiar pe arena finalei de sâmbătă, ”Ilie Oană”.

 

ECHIPE PROBABILE

Astra: Lazar - Butean, Cestor, Erico, Radunovic - Mrzljak, Moise - Begue, Alibec, Balaure - Llullaku

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Țîru, Ghiță, de Nooijer - Houri, Băluță, Vînă - Hagi, Rivaldinho, Drăguș

 

Dacă vrei să și pariezi pe acest meci este cu atât mai important să te informezi înainte ca să alegi CELE MAI BUNE COTE LA FINALA CUPEI ROMÂNIEI la Superbet!


RECOMANDARE: X2 & GG @2.28 CU 5/10




Articole similare