CINE ARE CELE MAI MULTE SUPERSTELELE DE CAMPIOANĂ?


Celtic, Crvena Zvezda (Steaua Roșie Belgrad) și Ferencvaroș sunt echipele care în acest sezon au schimbat prefixul în ceea ce privește numărul titlurilor de campioană. Echipele care au triumfat în campionatul maghiar, respectiv sârb au ajuns la 30 de titluri, iar Celtic a urcat la cota 50 campionate câștigate! E un super-moment să vedem câte echipe se pot mândri că au minimum 3 stele deasupra emblemei iubite din generație în generație de suporteri. 


Prinde la Superbet.ro cotele mărite pe campionatele în care titlul încă se joacă! 


În acest moment, în fotbalul european avem 10 echipe cu 3 stele de campioană pe tricou: Benfica (36 titluri), Juventus (35 titluri), Ajax Amsterdam (34 titluri), Anderlecht Bruxelles (34 titluri), Sparta Praga (33 titluri), Real Madrid (32 titluri), Rapid Viena (32 titluri, între ele și un titlu al campionatului unificat al Germaniei și Austriei, în timpul celui de-al II-lea Război Mondial), CSKA Sofia (31 titluri), Steaua Roșie Belgrad (30 titluri) și Ferencvaroș (30 titluri).


Pariază Live la Pariază Live la Superbet.ro pe meciurile de campionat! 


Două formații au câte 4 stele de campioană pe tricou, însă numai una dintre ele are +40 titluri câștigate. Este vorba despre Olympiakos, de 44 de ori campioană a Greciei (nu și în acest sezon în care românul nostru Răzvan Lucescu a reușit un event istoric pentru PAOK!). Cealaltă echipă cu 4 stele de campioană pe tricou este Bayern Munchen. Dar bavarezii au numai 29 titluri de campioană. Explicația numărului de stele de pe tricoul lor de Bundesliga stă în sistemul de acordare a lor în prima ligă germană. Se acordă o stea pentru minim 3 titluri, două stele pentru minim 5 titluri, 3 stele pentru minim 10 titluri, 4 stele pentru minim 20 titluri. Și se ține cont doar de titlurile câștigate începând cu sezonul 1963-1964, ediția inaugurală a Bundesligii. 


Cote mărite în fiecare zi pentru Pariurile Speciale! Vezi oferta! 


În Scoția... se ține cont și de titlurile câștigate în urmă cu aproape 2 secole! Astfel, marea rivală a lui Celtic are pe tricou 5 stele. Este vorba despre Glasgow Rangers, echipa europeană care deține recordul de titluri interne câștigate: 54, primul obținut în 1891! Între Rangers și Celtic (50 titluri) stă Linfield, campioana en titre a Irlandei de Nord, care are 53 de titluri în palmares! Linfield are 5 stele pe tricou. Dar Celtic preferă să aibă o singură stea pe tricou. Distincția reprezintă triumful din 1967 din Cupa Campionilor europeni, unic pentru fotbalul scoțian și primul din palmaresul bogat al fotbalului britanic! Evident, Celtic face acest lucru și pentru a reaminti permanent rivalilor eterni de la Rangers


În acest moment, în fotbalul european, seria cea mai lungă de campionate interne câștigate îi aparține lui Bate Borisov (Belarus) care de 13 sezoane se impune an de an în campionat. Dacă vor câștiga și titlul în anul 2019 (la bieloruși se joacă în sistem primăvară-toamnă), Bate va reuși să egaleze recordul european deținut la egalitate de Lincoln (Gibraltar) și Skonto Riga (Letonia), cu 14 titluri succesive câștigate! 


Instalează aplicația Superbet și pariază oricând și de oriunde ești pe teritoriul României! 


Linfield, Ferencvaroș, Steaua Roșie Belgrad, Celtic și Ajax Amsterdam sunt echipele cu +3 stele de campioană, pe care CFR Cluj le-ar putea întâlni pe lungul drum spre grupele Ligii Campionilor (sau Europa League) în această vară.

Lor li se adaugă și Bate Borisov dar și PAOK Salonic, singura campioană din acest sezon care n-a fost învinsă în meciurile de campionat în ediția 2018-2019. În ceea ce privește victoriile consecutive, în acest sezon Manchester City și PSG împart primul loc, fiecare cu câte o serie de 14 meciuri câștigate. Dar victoriile cele mai multe și le-a trecut în palmares Steaua Roșie Belgrad, 33 de succese. Seria de invincibilitate (inclusiv egaluri) aparține echipei Steaua București și datează din perioada legendară a roș-albaștrilor, 1986-1989, o perioadă în care s-au câștigat și singurele trofee europene din palmaresul fotbalului românesc: Cupa Campionilor Europeni, în 1986 și Supercupa Europei în 1987. Militarii au fost neînvinși în 104 meciuri de campionat. 


Deschide azi cont și pariază responsabil pe site-ul și aplicația Superbet!!


Pont prietenesc: câștigi pe net, retragi rapid în orice agenție, în peste 980 de locații în România! 




Articole similare