COMPARAȚIE LIGA 1 VS TOP 5 SUPERCAMPIONATE


În marile campionate ale Europei (și cele mai pariate), etapa de weekend începe vineri și se încheie luni, la fel ca în România. Liga 1 este pe locul 30 în clasamentul UEFA, în timp ce competițiile SuperPariate ocupă locurile 1-5: Spania, Anglia, Germania, Italia și Franța.


Pentru a câștiga titlul de campioană a României, o echipă joacă 36 de etape (14 echipe). În Anglia, Spania, Italia și Franța (toate cu câte 20 de echipe) se joacă 38 de etape, în timp ce Germania propune un campionat cu 34 de etape (18 echipe). Până acum, în România s-au jucat 16 etape, în Italia s-au desfășurat 13, în Anglia s-au scurs 12, iar în Spania și Germania câte 11.


👉DESCARCĂ GRATUIT APLICAȚIA SUPERBET ȘI URMĂREȘTE MECIURILE DIN ITALIA ȘI GERMANIA!👈


Premier League, cel mai valoros campionat


Cel mai valoros dintre campionatele de top este Premier League, competiție care adună jucători de 9,32 miliarde de euro. Prin comparație, Liga 1 e cotată la 211 milioane de euro. Pe locul doi e Spania (6,18 miliarde de euro), locul trei e ocupat de Italia (5,31 miliarde de euro), Bundesliga e a patra (4,71 miliarde de euro), iar Franța e cotată la 3,59 miliarde de euro.


👉PARIAZĂ AICI PE MECIURILE DIN SUPERCAMPIONATELE EUROPEI👈


Într-o comparație a timpului efectiv de joc, Bundesliga conduce cu un procent de 57,1%. România nu stă rău, cu 53,1%, procent apropiat de cel din Spania - 53,3%. Chiar dacă procentele sunt apropiate, diferența se face la spectaculozitate și ritm de joc, detalii la care Spania stă incomparabil mai bine.


În top 6 cele mai pariate campionate ale Europei, golgheter este Robert Lewandowski, autor a 16 goluri, urmat de Ciro Immobile, cu 14 goluri. Golgheterii de la Bayern și Lazio, dar și Cristiano Ronaldo și ceilalți SuperMarcatori din campionatele Italiei și Germaniei pot fi văzuți în direct în fiecare etapă pe site-ul și aplicația Superbet! În România, golgheter este Gabi Iancu, atacantul Viitorului cu opt reușite în acest sezon.


Liga 1, peste Spania la numărul de goluri/meci


Cea mai ridicată medie de goluri pe meci în cele mai pariate 6 campionate în acest sezon vine din Bundesliga, cu 3,22 reușite per partidă. În România, media e de 2,68. SuperSurprinzător, suntem peste media din La Liga, rămasă fără Ronaldo și cu Messi accidentat în prima parte, cu o medie de 2,54. O altă surpriză e reprezentată de faptul că media de goluri/meci în Premier League (2,83) e sub cea din Serie A (2,84).


Cel mai dur campionat e cel din Spania, cu 660 de cartonașe galbene acordate până acum. În România s-au arătat 571 de galbene în primele 16 etape, în timp ce topul fair play-ului e condus de Bundesliga (348 de cartonașe galbene în primele 11 etape).



La capitolul cornere, Italia conduce cu 111,06 pe etapă (zece meciuri), în timp ce România se execută, în medie, 61,7 cornere pe etapă (șapte meciuri).


Campionatul în care gazdele fac legea e...Franța, cu 50% dintre meciuri terminându-se 1 solist. În România, 44% dintre meciuri se termină 1, în timp ce în Spania procentajul e de 49%, în Anglia de 45%, iar în Italia și Germania de 43%.


Specialiștii pronosticului X sunt...românii! 31% dintre meciurile din Liga 1 s-au terminat la egalitate. Urmează Spania și Anglia, cu 27%, Franța, cu 26%, Germania, cu 24%, și Italia, cu 22%. Surprinde procentajul din Serie A, campionat care, de-a lungul istoriei, a impresionat prin sumedenia de meciuri echilibrate care s-au terminat la egalitate.


Serie A are tendința de a deveni un campionat al oaspeților, cu 35% dintre meciuri înverzind pronosticul 2 solist. În România, media e de 25%, peste Spania și Franța (24%), dar sub Germania (33%) și Anglia (28%).


👉Deschide cont, alimentează și pariază la Superbet! Ai 500 de lei Bonus de Bun Venit la primele trei depuneri!👈




Articole similare