Concurs GRATUIT cu premii de 250.000 de lei pe Champions League

Noua ediție de Champions League aduce un concurs cu premii de 250.000 de Lei din partea UNIBET, la care participarea este absolut GRATUITĂ!

Pentru a participa la concurs trebuie să ai un cont Unibet activ, sau dacă nu ai poți deschide un cont nou aici, în doar 2 minute!

Participanții trebuie să ghicească scorul corect pentru 4 partide din prima etapă a competiției, caz în care vor primi 30 de puncte pentru fiecare scor ghicit.

Dacă nu ai ghicit scorul, ci doar rezultatul, vei primi 10 puncte (de exemplu ai pus scor corect 4-1 la Barcelona vs PSV, dar s-a terminat 5-1, în acest caz ai acumulat 10 puncte).

Dacă nu se câștigă Jackpotul de 250.000 de lei, se va acorda un premiu garantat de 50.000 de lei jucătorului care a acumulat cele mai multe puncte în rundă.

<<VEZI AICI CELE 4 MECIURI ALE RUNDEI>>

Nu uita ca participarea la concurs este absolut GRATUITA, oricine are deja un cont Unibet poate juca, iar daca nu aveti cont, va puteti deschdie unul nou in doar 2 minute aici! EXTRA BONUS: Daca deschizi un cont nou la Unibet prin linkurile din acest articol, vei primi acces Gratuit in grupul Biletul Etapei, grup in care postam bilete de cota 10+ in fiecare saptamana!

<<INSCRIE-TE LA CONCURS AICI>>





Articole similare