Cota 35.00 pentru minim un gol marcat în meciul dintre Atletico Madrid și Barcelona

Așa cum ne-a obișnuit, BETFAIR pregătește în fiecare săptămână oferte foarte bune pentru clienții noi, iar în acest weekend avem parte de două cote speciale.

SÂMBĂTĂ COTA 35.00 ÎN LOC DE 1.05

Atletico Madrid și Barcelona vor juca sâmbătă pe Wanda Metropolitano, fiind despărțite de un singur punct în clasament. Ultimele 17 întâlniri directe au avut minim un gol marcat în fiecare partidă, astfel că șansele de 0-0 sunt chiar minuscule.

Betfair oferă posibilitatea clienților care își deschid conturi noi, să parieze la cota 35.00 în loc de 1.05 pe minim un gol marcat în acest meci. Pentru a beneficia de ofertă, este obligatoriu ca la deschiderea contului să fie folosit codul special

<<VEZI AICI CODUL PENTRU COTA 35.00>>

DUMINICA AI COTA 60 IN LOC DE 1.81

FCSB are o misiune dificilă la Iași duminică, pentru că terenul a fost acoperit de zăpadă, dar până la ora meciului se pare că lucrurile vor fi rezolvate. Bucureștenii sunt la două puncte în spatele celor de la CFR, în timp ce Poli Iași are 5 înfrângeri în ultimele 6 partide.

Betfair oferă posibilitatea clienților care își deschid conturi noi, să parieze la cota 60.00 în loc de 1.81 pe victoria lui FCSB în acest meci. Pentru a beneficia de ofertă, este obligatoriu ca la deschiderea contului să fie folosit codul special

<<VEZI AICI CODUL PENTRU COTA 60.00>>





Articole similare