COTA 500! CLINCENI - LEICESTER DE ROMÂNIA? Pune la Superbet primele SuperSpeciale pe noul sezon al campionatului!


Superbet a afișat pe site și în agenții primele pariuri Speciale pentru sezonul 2019-2020. Va fi cel de-al 5-lea sezon disputat în format sezon regulat (26 etape) urmat de play off (10 etape), respectiv play-out (14 etape). Se pare că numărul echipelor și formatul sunt favorabile Provinciei, care conduce cu 4-0 în “meciul” cu Bucureștiul. Astra (în 2016), Viitorul (în 2017) și CFR Cluj (în 2018 și 2019) sunt campioanele ultimelor 4 ediții.

Deschideți la Superbet și veți primi până la 500 Lei Bonus de Bun Venit pentru primele 3 depuneri!


CAMPIOANĂ - Își menține provincia supremația, sau câștigă în sfârșit FCSB?


De 4 ori vicecampioană în ultimii 4 ani, FCSB e cotată cu prima șansă la titlu: 2.25. Campioana en titre CFR Cluj are acum cota 2.55 pentru a câștiga al treilea titlu consecutiv, o performanță pe care o echipă din provincie a realizat-o ultima oară în 1924, când Chinezul Timișoara câștiga pentru a treia oară la rând campionatul! În condițiile în care foarte probabil Viitorul va vinde din nou mai mulți dintre jucătorii cheie, cota 12.0 pare una SuperCorectă. Dinamo poate înmulți de 25 de ori banii pariați pe un triumf care ar fi cu adevărat uluitor. Dar SuperLovitura poate fi dată în cazul în care una dintre nou promovate câștigă titlul: 500 pentru un triumf al Clinceniului, 400 pentru un SuperSucces al Chindiei.

Prindeți acum Cotele mărite pe Campioană


RETROGRADARE - Ultimele venite, primele plecate?


Nou promovatele Clinceni și Târgoviște sunt “principalele favorite” la retrogradare. Dar statistica recentă le dă speranțe. În ultimele 4 sezoane, numai Juventus și Dunărea sunt echipele care au supraviețuit un singur an în primul eșalon. Altfel, 6 dintre ultimele 8 retrogradate sunt formații care nu au picat în Liga a 2-a după primul an de la revenirea în elită. Așadar, sunt șanse ca în sezonul 2019-2020 să pice și una dintre echipele care au jucat în prima divizie în ultimii ani. Poate Voluntari (2.50 cotă) sau Botoșani (4.00 cotă)? Dar în condițiile în care nimic nu e sigur în fotbalul nostru, spectrul falimentului e un inamic din umbră. Până și CFR și FCSB sunt cotate drept potențiale retrogradate: campionii au cota 400, vicecampionii cota 500 pentru posibile retrogradări care poate în acest moment par neverosimile.

Puteți face profit și pe echipele care vor retrograda! Vezi cotele!



TOTAL GOLURI - Se bate recordul din ultimii 4 ani?


Cifrele ultimelor ediții nu sunt impresionante. Media de goluri pe meci n-a depășit 2.46 în ultimele 4 sezoane. 659 de goluri s-au înscris în ediția 2015-2016, cea mai prolifică în actualul format. În campionatul recent încheiat s-au marcat 624 goluri (2.33 medie). Acum, la Superbet găsiți cota 1.85 pentru pariul Peste 625.5 goluri. Pariați Live pe Fotbal la Superbet! 


SPECIALE EXCLUSIVE LA SUPERBET!


Galbenele și Cornerele! Vă place să pariați pe ele meci de meci. Acum puteți paria pe ele și pe tot campionatul!

Intrați să vedeți opțiunile și alegeți pariurile pe care le luați pe biletele voastre!


GOLGHETER - un străin sau un român?


E probabil prea devreme să răspundem la această întrebare. Chiar dacă Hora, Lullaku, Gnohere & Țucudean -ultimii 4 golgheteri ai campionatului - sunt momentan în loturile echipelor, formațiile din prima ligă vor mai face transferuri pe parcursul verii. Conform “tradiției”, nici măcar la startul campionatului nu vor avea lotul definitivat. Dar putem căuta în statistică pentru a pune cât mai informați pariul pe total goluri înscrise de jucătorul care va deveni golgheter. Media golurilor marcate de golgheter e una foarte scăzută: 17. Cota pentru Sub 17.5 goluri e 1.85. Dar cota pentru peste 18.5 goluri e 2.15.

Vedeți toată oferta de Speciale și puneți cât mai multe SuperBilete!




Articole similare