Cota peste 35 pe șase meciuri din Liga Europa și un Bonus Multiplu oferit de Betano. Te-a scos un meci? Cu oferta Câștig Șansă ai miza înapoi

Joi, 14 decembrie, se vor disputa ultimele meciuri din faza grupelor în Liga Europa. Sunt meciuri decisive care vor hotărî parcursul european pentru echipele implicate în a doua competiție din fotbalul european. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Noul Bonus Multiplu oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 35!

Din oferta Betano de joi, 14 decembrie, am ales șase meciuri programate în Liga Europa și am mizat pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca Bonusul Multiplu, maximizând astfel potențialul câștig.

Panathinaikos Atena – Maccabi Haifa (19:45)

Rezultat final – Panathinaikos Atena (cota 1.65)

Un meci de totul sau nimic pentru cele două formații. Maccabi Haifa este ultima în clasament fără victorie în primele cinci etape și fără gol marcat în patru din aceste partide din Liga Europa. Panathinaikos s-a impus fără gol primit în două din precedentele patru meciuri.

Ajax – AEK Atena (22:00)

Rezultat final – Ajax (cota 2.00)

”Lăncierii” și-au revenit după un start dezastruos de sezon și caută prima victorie în Europa League. Ajax s-a impus în trei din ultimele patru meciuri susținute în toate competițiile. În tur ambele echipe au înscris (1-1), la fel cum s-a întâmplat și în precedentele patru meciuri disputate de Ajax. Echipa AEK Atena a marcat în trei din ultimele patru meciuri.

Sporting – Sturm Graz (22:00)

Rezultat final – Sporting (cota 1.70)

Sporting ocupă locul doi și nu poate urca mai sus de atât, fiind sigură de prezența la baraj. În tur, Sporting s-a impus cu 2-1 și vine după o serie de șase victorii consecutive pe teren propriu. Sturm Graz n-a câștigat în șase din ultimele zece meciuri disputate, patru dintre acestea terminându-se cu înfrângerea echipei austriece. Două din precedentele patru deplasări pentru Sturm Graz s-au încheiat cu eșecuri.

Real Betis – Rangers (22:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.80)

Cinci din ultimele șase meciuri disputate de Real Betis au avut mai puțin de două goluri. Echipa spaniolă este neînvinsă în cele zece meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon. Doar un meci din ultimele șase disputate de Rangers a avut mai mult de două goluri.

Rakow – Atalanta (22:00)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.15)

Atalanta este deja sigură de primul loc în Grupa D, iar pentru a mai avea speranțe la continuarea aventurii europene în Conference League campioana Poloniei din sezonul trecut este obligată să câștige. În ultimele patru meciuri disputate Rakow s-a impus de două ori.

West Ham United – Freiburg (22:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)

”Ciocănarii” au câștigat ultimele nouă meciuri susținute pe teren propriu în cupele europene. În tur, West Ham s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Freiburg.

Pe cele șase meciuri de mai sus din Liga Europa am obținut cota 35.82 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 10 lei potențialul câștig este de 358,23 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 20% oferit de Betano care înseamnă 69,65 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (MegaCote). Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Câștig Șansă

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi!

Dacă din meciurile alese pe bilet din Liga Europa unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG. Câștig Șansă este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare piață de pariere având o cotă de cel puțin 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă.

Nu uita de Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare