Cote mărite, pe Betano, la turneul WTA de la București

Pentru al doilea an consecutiv Centrul Național de Tenis din București găzduiește un turneu de categorie WTA 125. Unul de pe tabloul căruia nu lipsesc jucătoare importante din România, cum ar fi Ana Bogdan, Jaqueline Cristian sau Andreea Mitu, ultima revenită cu această ocazie în competiția de simplu, după ce în ultimii ani a jucat sporadic și mai mult în competițiile de dublu. Pe Betano te bucuri de cote mărite la turneul WTA de la București, dar poți profita și de promoția ”Decisiv din primul set”. 

Cum funcționează ”Decisiv din Primul set” 

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei jucătoare de tenis la turneul de la București sau orice alt concurs din circuitul WTA, iar aceasta a câștigat primul set cu scorul de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversara revine și câștigă meciul, prin ”Decisiv din primul set”. 

Tenisul de circuit WTA revine la București în această săptămână pentru a doua ediție a turneului care poartă numele lui Ion Țiriac. 

Un turneu care în 2022 a fost câștigat de Irina Begu, jucătoare care anul acesta a ales să nu-și apere trofeul, având un alt calendar în circuit. 

În aceste condiții principala favorită la câștigarea turneului bucureștean este Ana Bogdan, o jucătoare care la cei 30 de ani ai săi a atins maturitatea pe terenul de tenis. 

Clasată pe locul 62 în prezent, după la finalul lunii iulie a atins vârful carierei (39 WTA), Bogdan a câștigat în acest an titlul în turneul WTA de la Iași după o finală cu Irina Begu. 

Trei selecții pentru triplarea mizei!  

Din oferta Betano pentru ziua de miercuri, 13 septembrie, am ales trei meciuri din cadrul tabloului de simplu la turneul WTA de la București

Noma Akuge Noha – Ilinca Dalina Amariei 

Câștigător – Noma Akuge Noha (cota 1.27) 

În vârstă de doar 19 și clasată pe locul 165 mondial, Noha reprezintă Germania și are o finală disputată anul acesta la Hamburg. Aflată pe locul 396 mondial, Amariei joacă pe tabloul principal de la București grație unui wild card din partea organizatorilor. 

Anca Alexia Todoni – Viktoriya Tomova 

Câștigătoare – Viktoriya Tomova (cota 1.53) 

Bulgăroaica Tomova este a doua favorită pe tabloul de simplu de la București, în timp ce Todoni, o jucătoare mai puțin cunoscută, are doar 18 ani. Anul acesta Todoni a excelat în turneele de mai mică importanță, cucerind titlurile puse în joc la Osijek (Croația) și Bistrița-Năsăud. 

Maria Lourdes Carle – Jessica Bouzac Maneiro 

Câștigătoare – Jessica Bouzac Maneiro (cota 1.88) 

Iberica Jessica Bouzac Maneiro (134 WTA) este cap de serie la București și în acest an a cucerit titlul într-un turneu ITF la Roma, disputând alte două finale la Praga și Maspalomas Gran Canaria. Recordul ibericei pe zgură în 2023 este de 23 de victorii și 12 înfrângeri. Două titluri a cucerit Maria Lourdes Carle în acest an, la Bastad și Bodrum. Argentinianca ocupă locul 173 în ierarhia mondială. 

La cele trei meciuri de mai sus am obținut o cotă cumulată de 3.65, iar cu o miză de 100 de lei, potențialul câștig este de 365,30 de lei. Cotele de mai sus sunt informative, iar acest material are un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație. 

Nu uita de Cotele Mărite 

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal sau tenis, cum este cazul turneului feminin de la București, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare