Cote mărite și Mega Cote pe Betano la finala Djokovic – Medvedev de la US Open

Sârbul Novak Djokovic și rusul Daniil Medvedev se vor înfrunta, duminică, 10 septembrie, în finala US Open. O reeditare a ultimului act din 2021, când Medvedev îl învingea surprinzător pe Djokovic, împiedicându-l pe sârb să realizeze Marele Șlem, adică să-și adjudece toate cele patru turnee majore în același an. Cei doi se reîntâlnesc în meciul cu trofeul pe masă la US Open, iar Betano oferă Cote Mărite și Mega Cote în cel mai așteptat meci de tenis al planetei la ora actuală. 

Exemplu de cote mărite 

La finala de la US Open dintre Djokovic și Medvedev, pe Betano, iubitorii tenisului se bucură de Cote Mărite pe mai multe piețe de pariuri combinate. 

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal sau tenis, cum este cazul finalei masculine de la US Open dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. 

Spre exemplu, pentru Game-uri totale set (Set 1) & (Set 2): Peste 9.5 se ajunge la o cotă mărită de la 2.72 la 3.00. 

De asemenea, cine pariază că Djokovic va câștiga primul set și Medvedev va comite prima dublă greșeală din finală primește o cotă mărită de 2.55 în loc de 2.32. 

Djokovic vs Medvedev pentru titlul de la US Open 

Novak Djokovic va fi noul lider mondial după US Open, dar obiectivul sârbului este câștigarea unui nou titlu major. Ar fi al 24-lea dintr-o carieră impresionantă pentru Nole și al patrulea la Flushing Meadows, unde s-a mai impus în 2011, 2015 și 2018. 

De cealaltă parte, Daniil Medvedev are un singur titlu major, cel cucerit la US Open după finala cu Djokovic din 2021. Un meci pe care rusul l-a tranșat în minimum de seturi contra unui Djokovic de nerecunoscut la momentul respectiv, deși pornea ca mare favorit. 

Cei doi s-au mai întâlnit de cinci după finala US Open din 2021, Djokovic impunându-se de patru ori la rând. Practic, revanșa a fost cu vârf și îndesat pentru sârb, Djokovic învingându-l pe Medvedev pe unde l-a prins. 

Cu toate acestea, rusul a oprit seria câștigătoare a sârbului anul acesta la Dubai, în semifinale, când Medvedev l-a învins pe Djokovic în doua seturi. 

Meciul de la US Open din acest an va fi al 15-lea între cei doi și, de reținut, niciodată până acum Djokovic și Medvedev n-au oferit vreun meci de cinci seturi. 

Djokovic conduce la general cu 9-5, având astfel un important ascendent moral asupra rusului. 

Mega Cote 

Finala masculină de la US Open beneficiază de Mega Cote. Acestea se aplică doar pentru pe piața de pariere Câștigător. Spre exemplu, cine mizează pe Medvedev pentru câștigarea partidei ajunge la 3.27 cu Mega Cote în loc de 3.00 cât este cota în mod normal pe această piață de pariere. 

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat. 

Nu uita de ”Avans de 2 seturi” 

Dacă în meciul Djokovic – Medvedev jucătorul pe care ai pariat conduce cu 2-0 la seturi, atunci pariul este declarat câștigător chiar dacă ulterior adversarul ar întoarce scorul și ar câștiga meciul. De reținut că oferta ”Avans de 2 Seturi” este valabilă doar pe pariurile plasate pe piața ”Câștigător meci” înainte de începerea meciului

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare