Cotele bombă din Champions League sunt pregătite!

După cum și-a obișnuit clienții, BETFAIR, este una dintre cele mai generoase case de pariuri când vine vorba de oferte de bun venit pentru jucătorii care își deschid conturi noi.

În această etapă de Champions League, cele două zile sunt întâmpinate cu un extra-boost de cote așa cum se cuvine pentru orice nou jucător.


MARȚI - COTA 60.00 în loc de 2.00

Toți cei care nu au încă un cont activ pe Betfair și vor să parieze pe victoria Barcelonei la Milano în meciul cu Inter, pot primi o cotă mărită de 30 de ori până la valoarea 60.00 pe victoria trupei blau-grana în loc de cota normală 2.00.

Pentru a obține cota 60.00, este nevoie doar sa iti deschizi un cont nou la Betfair și să folosești codul special afisat accesând linkul de mai jos.


<<VEZI AICI CODUL PENTRU COTA 60.00>>

MIERCURI - COTA 30.00 în loc de 1.06

Cea mai spectaculoasă și sigură cotă ar fi cea de 30.00 oferită în loc de 1.06 pentru victoria lui Bayern Munchen în fața grecilor de la AEK Atena, pentru că e greu de crezut că aici poate exista alt rezultat în afara victoriei.

În mod similar, pentru a beneficia de cota 30.00, cei care își deschid cont nou pentru această promoție trebuie să introducă și codul special afișat accesând linkul de mai jos.


<<VEZI AICI CODUL PENTRU COTA 30.00>>





Articole similare