Cristiano Ronaldo aproape de un record istoric in tricoul lui Juventus!

VEZI AICI COTELE PENTRU MECIUL DINTRE JUVENTUS SI VERONA

Cristiano Ronaldo poate deveni în acest weekend primul jucător din istoria de 122 de ani a clubului Juventus care înscrie în zece partide consecutive de campionat. Portughezul a egalat săptămâna trecută recordul francezului David Trezeguet, un record ce data din urmă cu 15 ani. Nu e pentru prima dată când Ronaldo a marcat în nouă meciuri la rând, această performanță bifând-o de alte două ori, în 2014 și în 2018, în perioada Real Madrid. Ronaldo, care a împlinit 35 de ani în săptămâna premergătoare meciului cu Verona, a atins totodată și borna de 50 de goluri marcate în tricoul lui Juventus. O statistică interesantă ne arată că atacantul a punctat o singură dată din afara careului și niciodată din lovitură liberă de când s-a transferat în Italia. Cele mai multe goluri le-a reușit cu piciorul drept, 29 la număr, profitând la maximum și de penalty-urile obținute de el sau de colegii săi. De 12 ori a marcat Cristiano din lovitură de la 11 metri. Unul dintre cele 12 goluri înscrise de atacant din penalty a venit chiar în partida tur cu Verona, câștigată de Juventus cu 2-1 la Torino. De notat este faptul că Ronaldo are mai multe goluri înscrise în urma unor lovituri de cap (11) decât cu piciorul stâng (10). Un alt lucru e cert: vom vedea goluri la Verona! Cel puțin asta reiese din istoricul meciurilor directe. De fiecare data în ultimele două decenii s-a marcat cel puțin o data în confruntările dintre Verona și Juventus. Lui Ronaldo nu-i va fi ușor însă să-și treacă numele pe lista marcatorilor în acest weekend. Verona traversează o perioadă excelentă, cu șapte meciuri consecutive fără eșec. Gazdele de sâmbătă seara au pierdut ultima dată la Bergamo, în decembrie 2019. Varianta ”GG3+” a fost de fiecare dată câștigătoare în precedentele trei confruntări directe. 

Echipe probabile:

Verona (3-4-2-1): Silvestri - Rrahmani, Kumbulla, Dawidowicz - Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazovic - Zaccagni, Pessina – Verre

Juventus (4-3-3): Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Rabiot - Ramsey - Ronaldo, Dybala

MIZEAZA PE CRISTIANO RONALDO LA SUPERBET SI PROFITA DE PARIURILE SPECIALE

Superbet le pune la dispoziție pariorilor nici mai mult, nici mai puțin de 17 pariuri speciale cu privire la modul în care Cristiano Ronaldo va izbuti să marcheze în acest joc. Aceștia pot miza pe cote de la 1.20 la 75.00, cea mai mică dintre ele fiind pe faptul că Ronaldo nu va înscrie o „dublă”, iar cea mai mare ca portughezul va marca de cinci ori. Fără îndoială, o cotă interesantă este chiar și cea mai simplă dintre ele: 1.70 că Ronaldo va marca în partida cu Verona și va stabili astfel recordul all-time de meciuri consecutive cu gol marcat pentru Juventus. Alte cote atractive sunt cea oferită pentru un gol din „foarfecă” – 20.00 – respectiv cea pentru un gol din lovitură liberă directă – 15.00. 38 de tipuri de pariuri sunt disponibile în acest moment în oferta pre-match Superbet pentru Verona – Juventus, la cele mai avantajoase cote de pe piață. Clienții Superbet vor putea de asemenea paria live pe acest joc, beneficiind de cote excelent în Super Live. Verona – Juventus este disponibil cu streaming live pe desktop, tabletă, mobil și aplicația Superbet, sâmbătă, de la ora 21:45. 

VEZI AICI COTELE PENTRU MECIURILE DIN SERIE A DIN ACEST WEEK-END

Pe langa acest Verona - Juventus, Serie A propune in acest week-end cateva dueluri foarte interesante printre care si ”Derby Della Madonnina”. ”Încleștarea” dintre Inter Milano si AC Milan, precum si toate celelalte partide pot fi urmarite si pariate live pe Superbet.

Programul etapei cu numarul 23 din Serie A

Vineri 7 Februarie

AS Roma - Bologna (21:45)

Sambata 8 Februarie

Fiorentina - Atalanta (16:00)

Torino - Sampdoria (19:00)

Verona - Juventus (21:45)

Duminica 9 Februarie

SPAL - Sassuolo (13:30)

Brescia - Udinese (16:00)

Genoa - Cagliari (16:00)

Napoli - Lecce (16:00)

Parma - Lazio (19:00)

Inter Milano - AC Milan (21:45)




Articole similare