Cum folosim pariul fără risc de 250 de Lei oferit de FAVBET? Simplu și eficient!

Pariază fără riscuri chiar acum la FAVBET! Dacă biletul tău nu este câștigător, vei avea banii returnați!

Campania se adresează tuturor jucătorilor care își deschid cont după data de 16.01.2024 pe site-ul FavBet.ro și au efectuat o primă depunere.

Bonusul este disponibil doar dacă depunerea și acceptarea sunt efectuate în maximum 3 (trei) zile de la înregistrarea pe platforma favbet.ro și va fi acordat în maxim 48 de ore după îndeplinirea condițiilor de participare.

Pentru a beneficia de această campanie este necesară o primă depunere minimă de 50 Lei. Bonusul trebuie acceptat din secțiunea „BONUSURI” → „PARIU FĂRĂ RISC”

Care sunt cerințele de cote și condițiile de rulaj

Valoarea maximă a pariului fără risc este de 250 de Lei, în condițiile în care deții 250 de lei în balanța reală. Cotele fiecărui eveniment plasat trebuie să fie cuprinse între 2.00 și 5.00.

După ce adaugi meciurile pe bilet, va trebui să bifezi căsuța "Pariu Fără Risc". Câștigul generat din acest bonus trebuie rulaj x1 la orice cotă vrei, chiar și 1.05.

Dacă biletul plasat cu pariul fără risc este necâștigător, miza plasată va fi returnată.

Care este bonusul maxim acordat de FAVBET

Orice jucător care își deschide un cont online prin butonul din acest articol, va fi răsplătit cu un BONUS DE 100% din prima depunere până la 5000 de RON. Practic, dacă vei depune 5000 de Lei, vei avea 10.000 pentru că mai primești 5000 din partea casei pe care îi poți folosi atât la pariuri sportive, cât și la cazino!

Pe lângă acest bonus la prima depunere, vei mai primi PARIUL FĂRĂ RISC de maxim 250 de LEI și până la 725 de rotiri gratuite acordate la primele 5 depuneri!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI




Articole similare