CUM vreau să câștig 50.000 de lei din pariuri


Dragilor, pe cât de simplu poate părea la nivel teoretic, pe atât de complicat este la nivel practic să câștigi constant din pariuri sportive.

DAR....nu este imposibil dacă ne facem temele cum trebuie și dacă jucăm un sistem pe care foarte mulți îl cunoașteți deja și cu care anul trecut am reușit să câștig de două ori la 20.000 de Lei!

Este vorba despre sistemul de pariuri în regim ALL-IN prin care plec de la o anumită miză și reinvestesc tot câștigul pe următorul pariu. Ideea este că am nevoie de o serie cât mai lungă de pariuri verzi, însă nu este imposibil după calculele hârtiei.

Pentru a-mi spori considerabil șansele de câștig, voi juca și pariuri LIVE pe care le voi posta pe grupul meu FREE de Telegram, tocmai în ideea ca cei 30.000 de membri să primească notificarea instant pe telefonul mobil ca să apuce să plaseze pariul. ‼Telegram este o aplicație GRATUITĂ de mesagerie instant similară cu whatsapp unde primiți notificări sonore în timp real direct pe telefon cu pariurile pe care le postez!

INTRĂ AICI PE GRUPUL DE TELEGRAM

Obiectivul meu este să ajung la un câștig de 50.000 de Lei, iar pentru aceasta am explicat în clipul de mai jos ce cotă medie îmi trebuie și cât de lungă trebuie să fie seria de winuri!

Evident, în cazul în care ajung pe la 20.000, vor fi probleme mari cu acceptarea mizelor și de aceea am ales să joc la BETFAIR, pentru că este singura casă de pariuri din România care are și serviciul de Exchange, adică bursă de pariuri sportive, unde nu pariem împotriva casei, ci împotriva altor jucători din întreaga lume! Din acest motiv, nu vom avea niciodată restricții în ceea ce privește miza plasată!

💥Dacă nu aveți încă un cont la BETFAIR, apăsați pe linkul de mai jos și veți primi 150 de Lei pariu FĂRĂ RISC din partea casei

ÎNCASEAZĂ AICI 150 DE LEI LA BETFAIR


Urmăriți clipul de doar 5 minute în care am explicat exact cum vreau să joc și ce condiții trebuie să îndeplinească pariurile mele pentru a ajunge la câștigul propus ca obiectiv în această primăvară!






Articole similare