Cupa României Betano - ”O Cupă pentru toți” este noua campanie a competiției

Cupa României Betano revine în prim-plan cu o nouă campanie dedicată tuturor iubitorilor de fotbal. La 90 de ani de la prima ediție, Betano România onorează istoria acestei competiții, echipele participante și suporterii lor sub sloganul  “O cupă pentru toți”. 

”Suntem mândri să fim în continuare partenerii Federației Române de Fotbal pentru Cupa României Betano. Credem că acest parteneriat arată angajamentul nostru continuu pentru România și pentru evenimentele sportive de anvergură. Iar noua campanie ”O Cupă pentru toți” onorează cum se cuvine această competiție de tradiție.” Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România

“Cupa României Betano reprezintă Inima Fotbalului, fiind singura competiție fotbalistică din România care aduce împreună toate cluburile din toate eșaloanele fotbalului românesc, iar noul format al competiției a reprezentat trecerea într-o nouă etapă de dezvoltare a relației cluburilor cu propriii suporteri. Audiențele TV au crescut cu 50%, iar tribunele sunt acum de două ori mai populate. O CUPĂ PENTRU TOȚI este o celebrare a pasiunii noastre comune pentru fotbal și invit toți iubitorii fotbalului să fie parte din această experiență unică, să susțină echipa lor favorită și să se bucure de spectacolul oferit de această competiție!” Răzvan Burleanu, președinte Federația Română de Fotbal. 

Cupa României Betano trimite câștigătoarea în Europa 

Ediția 2023-24 a Cupei României Betano a debutat în luna august cu tururile preliminare, finalul lui septembrie programând primele meciuri din grupe. 24 de echipe sunt repartizate în 4 grupe, urmând ca primele două clasate în fiecare grupă în parte să se califice în faza sferturilor de finală. 

Acest sezon vine cu o noutate pentru toate formațiile participante. Mai exact, câștigătoarea Cupei României Betano se va califica în preliminariile Europa League, a doua competiție ca importanță de pe continent, spre deosebire de preliminariile Conference League, așa cum s-a întâmplat sezonul precedent. Un motiv în plus pentru ca ediția curentă să ofere un spectacol complet pe toată durata competiției.  

O Cupă pentru toți iubitorii fotbalului 

De asemenea, pentru că este vorba de ”O Cupă pentru toți”, Betano a pregătit mai multe surprize pentru fanii Cupei României. Vino și tu pe stadion, la ”Fan Zone Betano”, locul în care distracția se unește cu pasiunea pentru fotbal și unde fanii pot câștiga premii atractive.  

În plus, iubitorii fotbalului vor avea partea de oferte speciale pe platforma Betano, iar, cu ocazia fiecărei etape din competiție, fanii își pot susține favoriții și să voteze antrenorii și jucătorii care ies în evidență. 

Iar surprizele nu se opresc aici. Betano lansează un nou joc, de tip Predictor, în care poți să oferi pronosticul tău pentru meciurile din Cupa României Betano și să câștigi premii de top. 

Fii și tu parte dintr-un sezon cu totul și cu special, unul în care spectacolul, adrenalina și trăirile intense îți vor oferi o experiență de neuitat. Aceasta deoarece Cupa României este mai mult decât o Cupă. Este ”O Cupă pentru toți”. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare