De ce să pariezi pe Betano la finala din Liga Campionilor

Marea confruntare dintre Manchester City și Inter Milano din finala Champions League, de sâmbătă, 10 iunie 2023, aduce în prim plan, pe lângă duelul mult așteptat al celor două echipe, și multă distracție pentru iubitorii fotbalului și ai sportului în general. Betano s-a pregătit cum se cuvine pentru un eveniment de o asemenea importanță și pune la dispoziția clienților o paletă largă de pariuri speciale, unele dintre ele unice pentru piața din România. 

Ce sunt pariurile speciale 

În secțiunea dedicată de Betano finalei Ligii Campionilor jucătorii se pot bucura acum de o opțiune nou creată denumită ”Speciale jucători”, unde pot fi plasate pariuri pe cei mai reprezentativi jucători din cele două echipe care se înfruntă în meciul de la Istanbul. 

Cu ”Speciale jucători” se poate paria pe numărul total de șuturi, pe numărul total de deposedări, pe numărul de șuturi pe poartă, pe numărul total de pase decisive sau pe numărul total de pase efective din meci. 

Un adevărat festival de opțiuni personalizate pe care Betano îl aduce în atenția jucătorilor săi cu ocazia celui mai așteptat moment al sezonului în fotbalul european: Finala Ligii Campionilor. 

Jucători de urmărit  

Erling Haaland Total Șuturi – Peste 3.5 (cota 1.87) 

Atacantul norvegian de la Manchester City este cel mai bun marcator al sezonului în Liga Campionilor, cu 12 goluri. Haaland ocupă primul loc în ierarhia șuturilor la poartă (25), dar este primul și când vine vorba de total șuturi (40). Prezența într-o finală de Liga Campionilor și tentația de a-și trece numele în cartea de istorie a fotbalului european vor face ca Haaland să dea totul pentru un meci memorabil la Istanbul. 

Bernardo Silva Total Deposedări – Peste 1.5 (cota 1.87) 

Când vine vorba de jocul defensiv al celor de la Manchester City primul nume care iese în evidență este Bernardo Silva. Mijlocașul portughez în vârstă de 28 de ani este cel mai bun jucător din tabăra ”Cetățenilor” la numărul de mingi recuperate în actualul sezon de Liga Campionilor (33) și este primul jucător din tabăra celor de la City la numărul de deposedări (18). 

Ilkay Gundogan Șuturi pe poartă – 1+ (cota 1.72) 

Mijlocașul german al echipei Manchester City este unul dintre jucătorii în formă ai momentului. Cele două goluri marcate de Gundogan în finala Cupei Angliei au adus trofeul pentru echipa lui Pep Guardiola, pe Wembley, în fața rivalei Manchester United. Gundogan a disputat 11 meciuri în actualul sezon de Liga Campionilor și are un total de 18 șuturi, dintre care opt pe poartă. 

Federico Dimarco Total pase decisive – 1+ (cota 9.00) 

Fundașul lateral italian de la Inter Milano ocupă locul doi în ierarhia paselor decisive în Liga Campionilor, cu cinci pase de gol. Acesta se află la egalitate cu Joao Cancelo (Bayern Munchen) și Vinicius jr (Real Madrid). Doar Kevin De Bruyne (Manchester City) are mai multe pase de gol în actualul sezon (7). 

Edin Dzeko Total Șuturi – Peste 1.5 (cota 1.88) 

La cei 37 de ani ai săi, atacantul bosniac Edin Dzeko arată o maturitate în joc care poate înclina balanța pentru Inter Milano. Experiența lui Dzeko s-a văzut cel mai bine în semifinala cu AC Milan, când bosniacul a marcat un gol și a stat ca un ghimpe în coasta apărării rossonerilor. Vârful interist are 4 goluri marcate în 12 apariții pe teren în Liga Campionilor, un total de 23 de șuturi, dintre care 11 pe spațiul porții. Pentru mai multe statistici interesante despre cele două finaliste și fiecare jucător în parte accesați pagina special creată de Betano în acest sens.  

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare