Derby de Cluj trăit la cote înalte pe Betano. Cu Bet Builder ai toate pariurile preferate pe același bilet

Etapa a 6-a din Liga 1 se încheie, luni seara, de la ora 21:30, cu un derby în adevăratul sens al cuvântului. Universitatea Cluj primește vizita rivalei locale CFR Cluj într-un duel care se anunță cu scântei, mai ales că diferența din clasament este de un singur punct și dorința de a pune mâna pe cele trei puncte e uriașă de ambele părți. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate între două și zece pariuri din meciul Universitatea Cluj – CFR Cluj, după cum vom vedea în continuare. 

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci. 

Toate pariurile tale preferate pe un singur bilet cu Bet Builder 

La derby-ul dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj programat luni seara (21:30) în etapa a 6-a din Liga 1 am ales opt selecții diferite, cu Bet Builder, pe același bilet pentru o cotă extrem de atractivă. Acum, cu Bet Builder oferit de Betano, toate pariurile tale preferate se pot pune pe un singur meci. 

Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.88) 

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.57) 

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65) 

Rezultat prima repriză – CFR Cluj (cota 2.57) 

Marcator – Daniel Bîrligea oricând (cota 3.30) 

Cornere – Sub 8.5 (cota 1.75) 

Total cartonașe – Sub 6.5 (cota 1.70) 

Universitatea Cluj Șuturi pe poartă – Sub 4.5 (cota 1.65) 

În primele cinci etape cei de la Universitatea Cluj au obținut o singură victorie. În rest au trei remize și o înfrângere. Pe teren propriu ”Șepcile Roșii” au scos doar un punct (1-1 cu Dinamo), pierzând categoric cu în fața Rapidului (0-3). 

Ambele echipe au marcat în patru din cele cinci meciuri disputate de Universitatea Cluj în actualul sezon. 

CFR Cluj n-a mai disputat un meci oficial de două săptămâni și vine pe terenul rivalei citadine după două înfrângeri consecutive în deplasare. 

În patru din cele șase meciuri oficiale disputate de CFR până acum ambele echipe au marcat. 

Meciuri directe 

Sezonul precedent CFR Cluj a câștigat ambele dueluri cu Universitatea Cluj în campionat, 2-1 în deplasare și 4-0 pe teren propriu. 

Cele două rivale s-au mai întâlnit și în grupele din Cupa României Betano, când au remizat 1-1 pe Cluj Arena. 

Cota 60 

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Universitatea Cluj – CFR Cluj din etapa a 6-a în Liga 1 am ajuns la o cotă cumulată de 60.00 pe opt piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 3.000 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație. 

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Se intră în meciul Universitatea Cluj – CFR Cluj din oferta de luni, 21 august, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.  

Cote mărite la Universitatea Cluj – CFR Cluj 

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Universitatea Cluj – CFR Cluj, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. Spre exemplu, la această partidă Betano oferă Cote Mărite pe selecția ”Peste 2.5 goluri și Peste 5.5 cartonașe galbene”. 

Nu uita de Betano Avantaj 

La meciul Universitatea Cluj – CFR Cluj poți câștiga înainte de ultimul fluier cu Betano Avantaj, promoția care îți face biletul verde atunci când echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice moment al meciului. Atunci, indiferent de rezultatul final, pariul tău e declarat unul câștigător pe Betano. 

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul! 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare