Despre tipsteri verificați, maimuțoi și țepari - cască ochii dacă ești parior

Hai să-ți spun două vorbe cinstite despre tipsteri.

Nu știu în ce măsură petreci timpul pe social media căutând inspirație pentru pariurile tale, dar dacă o faci, bănuiesc că ești de acord cu mine că cel puțin Facebookul e plin de țepari și de maimuțoi care postează bilete, caută să ceară diverse sume de bani pentru niște rahaturi de bilete pe care le poate face oricine.

E păcat...pentru că dacă acei scammeri câștigă un bilet, se bat cu pumnii în piept căutând să mai prindă ceva fraieri în plasă...dacă pe lângă acel bilet câștigat mai au 20 pierdute, evident...acelea vor sta la dos.

Pariază cu cap!

Dacă vrei să urmărești un tipster și să înțelegi dacă este bun sau nu, este OBLIGATORIU să ai acces la bilanțul lui. Atunci poți vedea dacă pe termen lung poți face profit de pe urma ponturilor sale, sau nu. Cel mai important la un tipster este indicatorul Yield, exprimat în procente. Acesta reprezintă procentajul dintre profitul obținut raportat la turnoverul total....dacă aceste noțiuni te depășesc...pune mâna pe carte, că altfel o să-ți faci praf toți banii la pariuri, sincer.... Dacă vrei să înveți mai multe despre pariurile business, atunci fă-ți rost de masterclassul PUTEREA COTELOR și ai să vezi că am explicat acolo foarte multe noțiuni esențiale pentru succesul oricărui parior, dar și strategii pe care să le aplici pentru a putea face bani cu adevărat! Masterclassul PUTEREA COTELOR este singurul tratat de pariuri sportive publicat în România care îți explică detaliat tehnici și strategii reale folosite de pariorii profesioniști. Se obține Gratuit, nu este de vânzare...ai detalii despre cum îl poți obține chiar aici

Tipsteri români verificați

Tipsterii business nu pierd timpul în general cu publicul de pe facebook, pentru că...să recunoaștem...acolo este locul în care se bălăcesc în general pariorii low-level...Cel mai mare site la nivel internaționali de tipsteri este BLOGABET. Acolo bilanțul și cotele sunt verificate, pentru a nu exista situațiile de pe Facebook prin care oamenii sunt prostiți cu bilete falsificate, sau alte tâmpenii de genul.

Pe Blogabet activează și tipsteri români, iar pe cei foarte buni (cu Yield peste 20%), îi numeri pe degete! Ponturile lor sunt atât FREE, cât și cu plată, fiecare tipster având o anumită cotație de preț, în funcție de calitatea serviciilor oferite și de profitabilitate. În general, tipsterii buni sunt ușor de identificat de către investitorii în pariuri sportive, care joacă sume mari și caută profit pe termen lung. De aceea, ponturile lor au puterea de a disturge cotele în marile case de pariuri din Asia, atunci când investitorii și sindicatele de pariere își iau pozițiile conform sugestiilor.

Unul dintre primii 20 de tipsteri verificați la nivel mondial este român și îți recomandăm să arunci o privire pe rezultatele sale. Depinde doar de tine și de profilul tău de parior dacă poți face diferența între astfel de tipsteri business și papițoii din grupurile cu zeci de mii de membri de pe Facebook. Eu vă doresc baftă la pariuri și să auzim de bine!

<<Vezi aici bilanțul unuia dintre cei mai profitabili tipsteri din lume>>




Articole similare