Dinamo - Steaua: 7 cote foarte bune pentru derby!

Dinamo primește vizita rivalei Steaua în Liga Națională de Handbal Masculin, iar „câinii roșii” sunt pe cai mari după calificarea istorică în optimile Ligii Campionilor. Dinamo va aduce în România cea mai bogată echipă din lume, PSG, echipă la care evoluează unii dintre cei mai valoroși jucători la nivel mondial, ar din acest punct de vedere moralul este ridicat în tabăra alb-roșie.

Cu o cotă de sub 1.20 la victoria lui Dinamo, piața de rezultat final nu este deloc interesantă, dar vă supun atenției niște cote inedite oferite BETANO pentru acest derby. Spre surprinderea mea plăcută, Betano a ieșit cu o ofertă extrem de generoasă pe acest meci, care include speciale pe jucători, 5 linii de handicap și 7 linii de Under/Over.

Vezi AICI oferta completă pentru Dinamo vs Steaua!

Dinamo este pe locul 2 în campionat, depășită ieri cu un punct de Potaissa Turda, însă are 2 meciuri mai puțin disputate. Chiar și în aceste condiții a acumulat cu 11 puncte mai mult decât Steaua, care este pe 6. Dinamo are 9 victorii și un rezultat de egalitate pe propriul teren în acest sezon în timp ce Steaua are 4 victorii și 4 înfrângeri în deplasare, 2 meciuri terminându-se la egalitate.

7 Cote de vânat la derby

👉Alireza Mousavi primește cartonaș galben @2.80 ✅

👉Dan Savenco primește cartonaș galben @2.65 ✅

👉Alireza Mousavi peste 0.5 suspendări de 2 minute @1.50 ✅

👉Total goluri în meci Peste 57.5 @1.97 ❌

👉Total goluri Ante Kuduz - peste 3.5 @1.55 ✅

👉Total goluri Jakov Vrankovic - Sub 3.5 @1.55 ✅

👉Total goluri Javier Humet - Peste 3.5 @1.65 ✅

Obține AICI Bonusul Instant de 100% la înregistrarea pe BETANO






Articole similare