El Clasico ar putea decide, în mare măsură, soarta titlului din La Liga

Marile rivale FC Barcelona și Real Madrid se înfruntă pe Nou Camp, duminică, de la ora 22:00, într-un episod din legendarul duel El Clasico. Pe lângă rivalitatea care se pierde în istoria fotbalului spaniol, meciul programat în etapa a 26-a din La Liga ar putea decide într-o proporție importantă soarta titlului. FC Barcelona ocupă prima poziție în clasament, cu un avans de nouă puncte față de Real Madrid, echipa obligată practic să câștige pentru a mai păstra șanse la campionat. Un meci extrem de ofertant pe Betano, unde poți plasa mai multe pariuri pe același bilet cu opțiunea Bet Builder activată printr-un simplu click. 

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos.  

Astfel, am ales mai multe pronosticuri din El Clasico, pe care le-am plasat pe același bilet, după ce am activat opțiunea Bet Builder. 

FC Barcelona – Real Madrid (duminică, 22:00) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.93) 

De ce? Nu mai puțin de 20 de goluri au fost marcate în ultimele șase dueluri direct Barcelona vs Real Madrid disputate în campionat, ceea ce se traduce cu o medie de 3.33 goluri pe meci. Mai multe detalii în statisticile oferite de Betano aici

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75) 

De ce? În șase din ultimele opt confruntări directe în toate competițiile ambele echipe au marcat. Dacă ne referim la campionat, ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri. Pe Nou Camp, ambele echipe au marcat în 11 din ultimele 12 dueluri El Clasico. 

Șansă dublă – X2 (cota 1.80) 

De ce? Aflată pe locul secund la nouă puncte în urma rivalei Barcelona, echipa Real Madrid este obligată să câștige pe Nou Camp pentru a emite în continuare pretenții la titlul acestui sezon din La Liga. 

Karim Benzema marchează oricând (cota 2.50) 

De ce? Deși a suferit o lovitură imediat după golul marcat în returul cu Liverpool, Benzema s-a antrenat alături de colegii săi și va fi pe Nou Camp la marele duel cu rivala FC Barcelona. De 13 ori a marcat Benzema contra Barcelonei, opt dintre reușite fiind în disputele din campionat. Francezul a punctat și în victoria obținută de Real Madrid în tur (3-1). 

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul FC Barcelona – Real Madrid poți ajunge la o cotă cumulată de 6.10 pe patru tipuri de pariuri în același bilet, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 61.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație. 

Toate cele patru pariuri de mai sus din același meci, El Clasico, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

7 BONUSURI GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Garantat 7 BONUSURI GRATIS FĂRĂ DEPUNERE constând în freebeturi, rotiri gratuite și jetoane de aur!  

Nu uita să completezi codul promoțional 7CADOURI în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă, iar câștigurile obținute NU AU CONDIȚII DE RULAJ!

ÎNCASEAZĂ CADOURILE




Articole similare