Farul are prima șansă la calificarea mai departe spre Champions League, dar nu și la victorie cu Sheriff

Farul Constanța va juca în deplasare, în Moldova, contra celor de la Sferiff Tiraspol, dorind să își continue traseul european. Meciul este de interes maxim, gruparea din Constanța fiind singura din acest sezon care are o șansă de a reprezenta România în Liga Campionilor. 

Elevii lui Gheorghe Hagi au meci marți de la ora 20:00, în manșa a doua a primului tur preliminar din Champions League. Ei au câștigat în România cu 1-0 și, în ciuda unui adversar mai puternic din punct de vedere financiar, au prima șansă de calificare. 

Privind cotele Betano din pagina meciului Sheriff – Farul, se poate observa că Sferiff are prima șansă la victorie marți seară, cu o cotă de 1.91, față de cea a Farului de peste 4.50. Însă, Farul are cota de 1.91 pentru o calificare în timpul regulamentar, față de cea de 3.55 a adversarilor săi. 

Cotele par contradictorii, dar sensul lor este că Sheriff ar putea câștiga partida în primele 90 de minute, dar nu la o diferență mai mare de două goluri. O victorie la un singur gol ar duce meciul în prelungiri și, eventual la loviturile de departajare, la capătul cărora Farul are o șansă mai mare de calificare. 

Hagi, totul pentru calificare 

Gheorghe Hagi are ambiții mari de la echipa sa. Victoria cu 1-0 din turul cu Sheriff a fost considerată insuficientă, Hagi considerând că Farul ar fi trebuit să învingă cu un 2-0 sau 3-0.  

Pentru retur, „Regele” a făcut tot ce a putut pentru a mări șansele calificării, hotărând să odihnească nu mai puțin de opt titulari la debutul Farului în Liga 1, câștigat chiar și așa contra lui Hermannstadt, 1-0. 

Cotă de peste 18.00 cu Bet Builder pe meciul Farului de la Sheriff! 

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie mai întâi bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.  

Cum folosești Bet Buiilder pe Sheriff  – Farul Constanța (marți, 20:00) 

Spre exemplu, la meciul programat în Moldova, am ales cinci selecții de pariuri pe același bilet, pentru o singură cotă care ajunge la 18.00, cu Bet Builder activat. 

Se califică Farul (cota 2.15) 

Rezultat final X (cota 3.45) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.15) 

Șansă dublă X2 (cota 1.93) 

Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.47) 

Cota 18.00 

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la partida Sheriff – Farul Constanța, poți ajunge la o cotă cumulată de 18.00, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 1.080 de lei.  

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație și pricepere. 

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.  

 Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare