FC Bayern München - Eintracht Frankfurt | Vezi AICI analiza, sugestiile si pontul oferit de Mihai Gabriel pentru a doua semifinala din Cupa Germaniei!

Prieteni, la cererea voastra am ales sa incep o serie de materiale video in care sa va prezint sugestii, recomandari, dar si bilete. Bineinteles, voi puteti completa oricand aceste episoade cu sugestii scriindu-le in comentariile de la postarile de pe profilul meu de Facebook sau intr-un mesaj privat.

DESCHIDE CONT LA BETANO SI BENEFICIAZA DE BONUSUL DE 100% PANA LA 500 RON

Am ales ca tot ceea ce va ofer sa fie de la o singura casa de pariuri, iar aceasta este Betano. De ce? Ei bine, toate casele de pariuri online va propun meciuri de fotbal, insa cea mai diversificata oferta live si pre-live am gasit-o la Betano. Deasemenea, la aceasta casa de pariuri profitati in pricipal de doua mari avantaje:

Cotele meciurilor - Foarte multi pariori cauta la un meci cele mai bune cote, iar de cand sunt ”ancorat” in acest ”fenomen” al pariurilor, Betano m-a atras si prin prisma faptului ca are niste cote nemaipomenite. Pentru pariorii care mizeaza sume mari pe pariuri single acest lucru conteaza enorm, iar eu facand acest lucru de foarte mult timp si instalandu-ma in acest tip de joc cu mize si selectii cat mai putine va recomand Betano pentru ca aici o sa gasiti valori surprinzator de ridicate la multe partide.

Cash-out-ul si Streaming-ul LIVE - Atunci cand jucam la pariuri esential e sa avem tot ce ne trebuie la indemana. La Betano iti poti urmari la o calitate foarte buna partida pe care ai mizat deoarece aceasta casa de pariuri ofera zilnic pariorului, sute de transmisii live. Deasemenea, Cash-Out-ul e destul de important pentru multi utilizatori deoarece iti poti salva o anumita suma de bani in cazul in care echipa pe care ai pariat nu se descurca tocmai bine sau te poti opri la un anumit profit in cazul in care ai pariat.

INREGISTREAZA-TE AICI LA BETANO SI PARIAZA PE CELE MAI BUNE COTE

Pe mine ma puteti urmari pe:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mihaigabrielpariuri1x2

TELEGRAM: https://t.me/mihaigabrielcota2

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCVbWYvQKvFn-TzR-cgHgdMw

Zilnic, pe aceste trei platforme online gasiti absolut toate propunerile si sugestiile mele. Va astept in numar cat mai mare pe fiecare dintre ele sa contruim bilete castigatoare!

”PARIUL DE 10” – Episodul 7





Articole similare