Final încins de sezon regular în Euroliga de baschet, cu patru locuri disponibile pentru playoff, încă în joc

Cu două etape rămase de disputat din sezonul regular în Euroliga masculină de baschet se cunosc jumătate dintre echipele care vor continua în playoff. Pentru ultimele patru locuri rămase în joc lupta sub panou se anunță una acerbă, iar Betano vine în sprijinul jucătorilor săi cu oferta Avans 20 de puncte. Cu Betano se poate paria pe meciurile de baschet din Euroliga și finalul poate fi lipsit de griji, dacă echipa pe care ai pariat ajunge în timpul meciului la un avans de 20 de puncte. 

Avans 20 de puncte 

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor din baschet plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige, așa cum vom vedea în selecția de mai jos. În acest caz, dacă echipa ta va conduce în orice moment cu 20 de puncte, atunci câștigi automat fără să aștepți finalul partidei! 

Meciurile din oferta Betano pentru Euroliga masculină de baschet de joi, 6 aprilie, sunt următoarele: 

Zalgiris Kaunas – Maccabi Tel Aviv (6 aprilie, 20:00) 

Câștigător – Zalgiris Kaunas (cota 1.62) 

De ce? Două echipe implicate în lupta pentru playoff. Zalgiris ocupă locul nouă în clasament, primul sub linie și are nevoie de victorie ca de aer în lupta cu Fenerbahce, Partizan, Baskonia și Anadolu, celelalte echipe care vânează un loc în playoff. Maccabi a obținut doar cinci victorii în 16 meciuri, în deplasare, în timp ce Zalgiris a pierdut doar patru meciuri din 16 pe teren propriu. 

Crvena Zvezda – Olympiacos (6 aprilie, 20:00) 

Câștigător – Olympiacos (cota 1.53) 

De ce? Echipa elenă ocupă primul loc în clasament după disputarea a 32 de partide din cele 34 programate în sezonul regular și este deja calificată în playoff (sferturile de finală). Olympiacos este echipa cu cele mai puține înfrângeri (9), șase dintre acestea fiind în deplasare. Crvena Zvezda are 9-6 palmares pe teren propriu sezonul acesta. 

Fenerbahce – Efes (6 aprilie, 20:45) 

Câștigător – Fenerbahce (cota 2.05) 

De ce? Derby pe Bosfor între două echipe implicate în lupta pentru calificarea în playoff. Fenerbahce (locul 6) are 11-5 pe teren propriu, în timp ce Anadolu Efes vine pe terenul rivalei din Istabul cu 6-10 palmares în deplasare. Doar cu o victorie cei de la Efes pot spera la accederea în playoff. 

Valencia – Virtus Bologna (6 aprilie, 21:30) 

Câștigător – Valencia (cota 1.42) 

De ce? Un meci între două vecine de clasament din partea inferioară a ierarhiei, două formații care nu mai au nicio șansă la playoff. Valencia are 8-8 pe teren propriu sezonul acesta, în timp ce Virtus Bologna a obținut doar cinci victorii în 16 deplasări. Susținerea fanilor ar trebui să încline totuși balanța în favoarea formației spaniole. 

Real Madrid – Bayern Munchen (6 aprilie, 21:45) 

Câștigător – Real Madrid (cota 1.06) 

De ce? Real Madrid (locul 3) este deja calificată în playoff și nu ar trebui să aibă parte de emoții contra unei formații care a câștigat doar de trei ori în deplasare, adunând nu mai puțin de 13 înfrângeri. 

Baskonia – ASVEL Lyon-Villeurbanne (6 aprilie, 22:00) 

Câștigător – Baskonia (cota 1.07) 

De ce? Echipa franceză ASVEL Lyon-Villeuerbanne vine după o serie de zece înfrângeri consecutive și ocupă ultimul loc în clasament. Baskonia are nevoie de victorie pentru a-și consolida poziția între primele opt și implicit de a obține calificarea în playoff. 

Cu șase pariuri simple pe meciurile de joi seara din Euroliga masculină de baschet am obținut o cotă de 8.18, iar cu zece lei pariați se pot obține 81.80 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație. 

Avans 20 de Puncte 

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău! 

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! 

Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder. 

BONUS GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Primești 60 de lei FreeBet + 60 de rotiri gratuite GRATIS FĂRĂ DEPUNERE din partea casei!  

Nu uita să completezi codul promoțional COMBO60 în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă, iar câștigurile obținute NU AU CONDIȚII DE RULAJ!

ÎNCASEAZĂ CADOURILE




Articole similare