FLASH TIPS: Pariurile lui Mihalache pentru fiecare meci din Champions League

Dragii mei, iată că a sosit ziua mult așteptată în care ia startul un nou sezon de Champions League. Am pregătit pentru voi recomandările mele de pariere pentru fiecare dintre meciurile ce se dispută astăzi, la cotă medii foarte bune. Puteți alege să le jucați single sau să le combinați pe bilete, faceți cum doriți în funcție de ce strategii pariuri sportive aplicați.

Vă recomand să profitați din plin și de ofertele existente puse la bătaie de bookmakeri pentru aceste zile pline de meciuri!


Sevilla vs Salzburg

Minim 3 goluri & Minim 3 cartonașe & Minim 6 cornere @2.25

Acest pariu combinat poate fi găsit în oferta Betfair Sportsbook la secțiunea Cote Speciale mai mici de 10. S-au marcat minim 3 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri disputate de Sevilla în Champions League, dar și în 9 din ultimele 10 ale lui Salzburg. La centru îl avem pe Aleksey Kulbakov, un fluieraș din Belarus care a condus la centru 5 meciuri de competiții europene și de fiecare dată a acordat minim 3 cartonașe. La ultimul meci și-a făcut de cap: Galatasaray vs Randers - 9 cartonașe galbene.

Young Boys vs Manchester United

2 & 3+ goluri @1.93

Mi se pare bună cota 1.93 pentru acest pronostic combinat. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 7 meciuri de Champions League ale lui Man. United, la fel ca în ultimele 3 ale băieților tineri. Cu Ronaldo în poftă de gol, cred că o să-i căpăcească bine dracii.

100 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE la BETANO! 

Click AICI și IA BANII!

Barcelona vs Bayern Munchen

Peste 2.5 goluri & Peste 3.5 cornere Bayern & Sub 5.5 cartonașe @2.42

BETCOMBO care se poate juca la Betano! Michael Oliver la centru, băiat cinstit cu educație de Premier League, n-ar trebui să vedem prea mare ciomăgeală. Evident, probabil că Bayern va avea posesia și cornerele sunt la ordinea zilei, iar despre goluri ce să mai zic? 5 din ultimele 6 directe dintre cele două au bătut overul

Chelsea vs Zenit St. Petersburg

1 & Sub 4.5 goluri & Chelsea echipa cu cele mai multe cornere @1.72

BETCOMBO care se poate juca la Betano! Diferență mare de valoare între cele două. Zenit a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri disputate în Champions League, în vreme ce Chelsea nu a primit gol în 5 din ultimele 7! Ultimele 8 partide consecutive ale lui Chelsea în competiție au produs maxim 2 goluri!

50 de RON + 229 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi online la Superbet AICI

Dinamo Kiev vs Benfica

Sub 3.5 goluri & Sub 11.5 cornere & Sub 5.5 cartonașe @2.30

Combinație disponibilă în secțiunea SUPERPARIURI de la Superbet. După cum ziceam și la pariul de la challenge PIRAMIDA, Dinamo Kiev are absențe mari în compartimentul ofensiv, așa că nu ne putem aștepta la un meci cu prea multe goluri și nici prea multe cornere. La centru e Anthony Taylor, școlit în Premier League, ar trebui s-o lase moale cu cartonașele.

Lille vs Wolfsburg

PSF X @1.72

Lille a început foarte slab campionatul, iar Wolfsburg e la polul opus cu un start excelent, chiar peste așteptări. Cu toate astea...văd un duel destul de echilibrat!

🔥550 de Lei pachet de BONUSURI de bun venit dacă te înscrii aici pe BETFAIR!

Malmo vs Juventus

Ambele Marchează @1.90

Cea mai mare valoare a cotei în Exchange. Merg pe valoarea cotei aici și pe un pic de feeling, mai ales că Juventus e pe nicăieri zilele astea, a luat gol de la toată lumea, iar pentru Malmo poate conta foarte mult entuziasmul și vizita unei echipe de top din Europa.

Villareal vs Atalanta

PSF X @1.75

Villareal a dat-o la pace în toate cele 3 meciuri oficiale din acest sezon, Atalanta în 1/3. Nu mi se pare vreuna mai în formă decât cealaltă, iar valorile loturilor mi se par destul de apropiate. O să încerc și scor corect 1-1 la cotă 7.40 pe Exchange.

Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1







Articole similare