FOTO SCANDALOS: suporterii o iau razna în handbalul feminin

Meciul de handbal din Liga Florilor dintre HC Zalău și Rapid București programat miercuri de la ora 17:00 în Sala Gheorghe Tadici din Zalău are parte de o promovare incredibilă pe rețelele de socializare.


Echipa locală a început furtunos actuala ediție de campionat, cu o victorie în fața lui CSM București, iar pentru meciul de mâine este favorită certă, bookmakerii așteptându-se la o victorie la minim 4 goluri diferență pentru elevele lui Gheorghe Tadici în fața ultimei clasate, lucru chiar foarte probabil.


Vezi AICI cele mai bune cote pentru HC Zalău vs Rapid București


Ceea ce atrage atenția, însă, este modul scandalos în care pagina de facebook a suporterilor formației gazdă promovează afișul oficial pentru acest meci, cu un mesaj jignitor la adresa rapidiștilor: „Țiganii nu sunt români!”


Se pare că ușor-ușor se naște o mică rivalitate între suporterii din Zalău și cei din capitală, mai ales după scandalul iscat în urma partidei din prima rundă când victoria împotriva vicecampioanei României a iscat controverse aprinse.


Obține AICI un Bonus Dublu la pariuri până 500 de Lei



VERDICTUL SPECIALISTULUI

Revenind la meci, din punct e vedere valoric, Zalăul este favorită, are jucătoare care pot face diferența, iar victoria ar trebui să fie o formalitate.

Ar trebui să mai ținem cont și de faptul că Rapid a făcut deplasarea la Zalău cu trenul, ceea ce înseamnă un drum destul de lung și obositor.

Rapid a pierdut ambele meciuri din acest sezon, la o diferență de minim 4 goluri. Este primul meci în deplasare din actuala ediție de campionat pentru Rapid.


PRONOSTIC: HC Zalău -3.5 handicap la cota 1.93 la această casă de pariuri




Articole similare