GERMANIA vs SCOȚIA - Trei pariuri la cote bune pentru meciul care va deschide Campionatul European

Diseara, de la ora 22:00, Germania si Scotia se intalnesc pe ”Allianz Arena” din Munchen, in partida de deschidere a Campionatului European, iar pentru acest meci am pregatit trei selectii la cote foarte bune din oferta Betano

Germania, tara gazda a competitiei, a disputat doar meciuri amicale in ultimele 19 luni, mai exact de la jocul impotriva selectionatei din Costa Rica, de la Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde au parasit rusinos turneul, inca din faza grupelor, ocupand pozitia a treia, sub Japonia si Spania. Selectionata lui Julian Nagelsmann a incheiat neinvinsa toate cele patru amicale dinsputate in acest an, inregistrand trei succes si un rezultat de egalitate. Germania a primit vizita Greciei in ultimul meci de pregatire disputat inainte de acest turneu final si desi s-au impus cu scorul de 2-1, au aratat destul de vulnerabili pe faza defensiva, permitand adversarilor sa-si creeze numai putin de 12 ocazii de gol. Nemtii au castigat acest turneu in 1972, 1980 și 1996, iar la ultima participare au ajuns pana in faza optimilor de finala, acolo unde au fost eliminati de Anglia, scor 0-2.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

Lotul Germaniei la EURO 2024

Portari: Oliver Baumann (Hoffenheim), Manuel Neuer (Bayern Munchen), Marc-André ter Stegen (Barcelona)

Fundasi: Waldemar Anton (Stuttgart), Benjamin Henrichs (RB Leipzig), Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Robin Koch (Eintracht Frankfurt), Maximilian Mittelstädt (Stuttgart), David Raum (RB Leipzig), Antonio Rüdiger (Real Madrid), Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)

Mijlocasi: Robert Andrich (Bayer Leverkusen), Chris Führich (Stuttgart), Pascal Gross (Brighton), Ilkay Gündogan (Barcelona), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern Munchen), Emre Can (Borussia Dortmund), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)

Atacanti: Maximilian Beier (Hoffenheim), Niclas Füllkrug (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Arsenal), Thomas Müller (Bayern Munchen), Leroy Sané (Bayern Munchen), Deniz Undav (Stuttgart)

Scotia s-a calificat la acest turneu final dupa ce a reusit sa ocupe locul secund in grupa din preliminarii, lasand acasa Norvegia, nationala in fata careia a obtinut 4 dintre cele 6 puncte puse in joc. Selectionata lui Steve Clarke a disputat doua amicale inaintea acestui turneu final, contra Gibraltarului, respectiv Finlandei, pe care le-au disputat la Faro/Loule si Glasgow. Desi asteptarile fanilor erau mai mari in ceea ce priveste scorurile inregistrate pe tabela, Scotia a aratat foarte bine din punct de vedere ofensiv, avand in vedere ca si-a creat, in total, numai putin de 40 de ocazii de gol. Vorbim totusi de una dintre cele mai vechi nationale de fotbal din lume, care, insa, a reusit sa se califice la doar patru Campionate Europene de-a lungul anilor (1992; 1996 si 2020) si de fiecare data a parasit competitia inca din faza grupelor.

Lotul Scotiei la EURO 2024

Portari: Zander Clark (Heart of Midlothian FC), Angus Gunn (Norwich City), Liam Kelly (Motherwell FC)

Fundasi: Liam Cooper (Leeds United), Grant Hanley (Norwich City), Jack Hendry (Al-Ettifaq FC), Ross McCrorie (Bristol City), Scott McKenna (FC Copenhaga), Ryan Porteous (FC Watford), Anthony Ralston (Celtic Football Club), Andrew Robertson (Liverpool), Greg Taylor (Celtic Football Club), Kieran Tierney (Real Sociedad)

Mijlocasi: Stuart Armstrong (Southampton FC), Ryan Christie (Bournemouth), Billy Gilmour (Brighton), Ryan Jack (Rangers FC), John McGinn (Aston Villa), Callum McGregor (Celtic FC), Kenny McLean (Norwich City), Scott McTominay (Manchester United)

Atacanti: Ché Adams (Southampton), Tommy Conway (Bristol City), Lewis Morgan (New York Red Bulls), James Forrest (Celtic Football Club), Lawrence Shankland (Heart of Midlothian FC)

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

Cele doua selectionate s-au intalnit de 9 ori in ultimii 55 de ani, Germania inregistrand 6 victorii, Scotia doar una, in timp ce doua partide s-au incheiat la egalitate, ambele cu scorul de 1-1. Ultima data s-au intalnit in grupa din preliminariile pentru EURO 2016, iar ”Die Mannschaft” s-a impus atat in mansa tur, scor 2-1, cat si in cea retur, scor 3-2.

Julian Nagelsmann o sa mearga cel mai probabil pe un 4-2-3-1, cu Manuel Neuer intre buturi, ”protejat” de o linie de patru fundasi formata din Joshua Kimmich, Jonathan Tah, Antonio Rudiger și Maximilian Mittelstadt. In ceea ce priveste linia de mijloc Robert Andrich si Toni Kroos vor juca la inchidere, iar Ilkay Gundogan, alaturi de Jamal Musiala si Florian Wirtz vor evolua in compartimentul ofensiv, acolo unde il vor sustine pe Kai Havertz, varful lui Arsenal aratand mult mai bine in meciurile amicale decat colegul sau de la Dortmund, Niclas Fullkrug. 

Echipa probabila - Germania (4-2-3-1)

  • Neuer; Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt; Andrich, Kroos; Musiala, Gundogan, Wirtz; Havertz

Scotienii vor aborda acest meci ceva mai defensiv, cu Angus Gunn intre buturi si cu o linie de trei fundasi centrali formata din Jack Hendry, Grant Hanley și Kieran Tierney. In benzi o sa- avem pe Anthony Ralston și Andrew Robertson, jucatori care vor face mult faza defensiva si care pe contre vor urca si in ofensiva pentru a veni cu centrari. Billy Gilmour si Callum McGregor vor aparea in centrul liniei mediene, in timp ce Scott McTominay și John McGinn il vor sustine pe Che Adams in compartimentul ofensiv, avand insa destul de multe atributii defensive.

Echipa probabila - Scotia (3-4-2-1)

  • Gunn; Hendry, Hanley, Tierney; Ralston, Gilmour, McGregor, Robertson; McTominay, McGinn; Adams

TOP PONTURI pentru meciul Germania - Scotia

Germania peste 6.5 cornere (2.07) - In meciurile amicale cu Ucraina si Grecia, formatia lui Nagelsmann a avut numai putin de 24 de cornere. Ma astept ca si in acest meci sa aiba multe astfel de faze fixe mai ales ca anticipez un joc in care isi vor crea multe faze de poarta si vor pasa mult in jumatatea adversa, mai ales ca cei patru jucatori ofensivi vor apela in dese randuri la un pressing avansat.

Bet Builder - Angus Gunn 3+ parade & John McGinn 1+ tackling-uri & Kai Havertz 2+ suturi (1.95) - Kai Havertz a marcat in ultimul meci de pregatire, iar in sezonul recent incheiat din Premier League a inregistrat o medie de 2.80 ocazii de gol per meci. Ma astept ca si azi sa-si creeze cel putin doua ocazii, mai ales ca are cativa ”servanti” de calitate precum Gundogan, Wirtz sau Kross. Deasemnea, la acest pariu combinat am mizat pe un tackling in dreptul lui McGinn, jucator care nu se fereste de absolut niciun duel la nivelul gazonului si care a inregistrat o medie de 2.30 deposedari per meci in sezonul recent incheiat, dar si pe cel putin trei parade reusite de portarul scotienilor, tinand cont de asediul probabil pe care-l va avea de suportat.

Germania peste 704.5 pase - Scotia o sa se multumeasca in acest meci cu fazele fixe si contraatacurile, deoarece anticipez un procentaj al posesiei destul de mare in tabara gazdelor. In ultimele 4 meciuri amicale, Germania a inregistrat 2836 de pase, iar aceasta performanta a reusit-o in conditiile in care au jucat meciuri cu echipe precum Olanda sau Franta, mult mai valoroase decat adversarul din aceasta seara. Ma astept ca acestia sa inregistreze cel putin 750 de pase in acest meci de debut.

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare