GRUPA B: cine câștigă? Un individ sau o echipă?

IRAN vs PORTUGALIA

Cu o victorie nesperată și mai mult decât norocoasă împotriva Marocului, dar și cu o evoluție respectabilă în fața Spaniei, Iranul a ajuns în ultima etapă a grupei să aibă șanse reale de calificare în optimi, ceea ce ar însemna o performanță uriașă. Problema este că au nevoie de victorie împotriva campioanei Europei, iar palmaresul nu îi ajută deloc, având 5 înfrângeri și un singur egal de-a lungul istoriei în fața echipelor europene. Mai mult, vor da peste unul dintre cei mai buni jucători ai planetei, Cristiano Ronaldo, care până acum a tras echipa după el. Faptul că asiaticii vor fi nevoiți să iasă la joc ar putea avantaja decisiv Portugalia, pentru că au jucători de contraatac letali.

Recomandare: Portugalia -0.75 Handicap Asiatic @1.91 în Betfair Exchange (deschide cont aici)

Vrei să afli totul despre pariurile în handicap asiatic, explicat în detaliu? Obține GRATUIT masterclass-ul PUTEREA COTELOR de aici!

SPANIA vs MAROC

Deși pornea favorită în primul meci în fața Iranului, naționala Marocului a pierdut în cel mai dramatic mod posibil, cu un autogol în prelungirile partidei, iar după înfrângerea logică în fața Portugaliei, deja astăzi joacă pentru palmares. Marocanii nu se prezentau rău, au avut ocazii, dar deja se pot gândi că vor părăsi acest mondial fără gol marcat, pentru că azi vor avea de înfruntat una din cele mai redutabile defensive din lume.

Totuși, această defensivă a fost penetrată de 3 ori în meciul de debut chiar de Cristiano Ronaldo, dar să nu uităm că două dintre goluri au venit din fază fixă (penalty și lovitură liberă directă), iar cel de-al treilea pe fondul unei gafe monumentale de portar, pe care, probabil, nu o vom mai vedea niciodată la De Gea, până când acesta își va atârna ghetele în cui.

Atât Spania cât și Portugalia vor avea nevoie de golaveraj cât mai bun pentru locul 1, iar condiția fundamentală este de a nu primi gol.

Recomandare: Spania câștigă la 0 @2.22 în Betfair Exchange (deschide cont aici)

DOUĂ COTE MĂRITE DE LA BETFAIR PENTRU ACEST MECI

Așa cum ne-a obișnuit, Betfair pune la dispoziția clienților noi cote mărite pentru meciurile de la Campionatul Modial, iar astăzi cele două oferte exclusive sunt pe victoria Spaniei astfel:






Articole similare