IEȘI LA VOT: Câștigi bani la pariuri și îți faci și datoria de cetățean


Duminică, 26 mai 2019, sunt planificate alegerile euro-parlamentare, iar treaba mea nu este să mă implic în politică, ci să fac bani din pariuri! Din asta trăiesc, în acest domeniu sunt expert și pot da lecții și altora.


Legat de domeniul jocurilor de noroc, în ultimul an am auzit foarte multe plângeri, în special legate de noua taxă suplimentară pe depunerea de bani în conturile online și că ar fi un abuz din partea actualului guvern la adresa pariorilor!


OK...Și...în afară de smiorcăit pe facebook și pe forumuri...ce vei face ca să împiedici și eventuale abuzuri ulterioare?


EU VOI IEȘI LA VOT! Și pe lângă asta, voi face și niște bani la pariuri! Și asta putem face toți!


CEL MAI SIMPLU PARIU DE CÂȘTIGAT! DEPINDE DOAR DE TINE!


În cazul în care nu știai, casa de pariuri FORTUNA (deschide cont aici și ai 300 de lei Bonus FĂRĂ RULAJ), oferă cote pe procentajul de prezență la vot! Poți vedea în imaginea de mai jos că linia de SUB/PESTE pentru procentajul de prezență la vot la alegerile euro-parlamentare este setată la 39.5%, iar pentru minim 40% procentaj avem o cotă de 1.75.



La cât de înverșunat este poporul, sunt convins că de această dată, lumea se va mobiliza și va ieși la vot, sătulă de japca la care am fost martori cu toții în ultimii ani.

Dar mai simplu de atât...gândește-te că acest pariu putem să ni-l facem singuri destul de ușor...noi, pariorii...așa cum voi proceda eu, poți proceda și tu, foarte simplu. Important este să ne mobilizăm, să dăm de veste și altora și să facem lucrurile așa cum trebuie!


3 pași simpli pentru câștigarea acestui pariu:

  1. DESCHIDE un cont online la Fortuna AICI (nu uita că primești un bonus de 300 de lei Fără Rulaj)
  2. Plasează pariul pe care îl găsești în secțiunea Politică
  3. IEȘI LA VOT și dă de veste și prietenilor tăi despre acest articol!





Articole similare