În Iulie obții un Extra Bonus de 200 de Lei la Superbet prin intermediul site-ului nostru


Partenerul de încredere, la nevoie se cunoaște! Împreună încercăm să trecem peste această perioadă un pic mai dificilă și încercăm să facem de acasă cât mai multe din activitățile cu care eram obișnuiți.

În căutarea micilor distracții și câștiguri de la cazino, Superbet oferă în luna Aprilie un Extra Bonus în valoare de 200 de Lei pentru cititorii Cota2.ro care își deschid un cont nou online prin intermediul acestui site.

Cum poți primi Extra Bonusul de 200 de Lei

Este foarte simplu. Bonusul poate fi primit doar de jucătorii care își deschid cont nou pe Superbet Online prin linkurile din acest articol și efectuează o primă depunere de minim 100 de Lei.

Astfel, veți primi bonusul normal de bun venit de la SuperBet care reprezintă 50% din valoarea primei depuneri la pariuri sportive sau 100% din valoarea primei depuneri la cazino, iar pe lângă acesta veți primi bonusul extra de 200 de Lei care poate fi folosit la cazino.

Deschide AICI cont la Superbet și încasează Bonusurile

Care este valoarea totală a bonusurilor de la Superbet?

În funcție de prima depunere pachetul de bonusuri pe care îl vei primi de la Superbet variază. De asemenea, după cum am scris mai sus, depinde și de bonusul de bun venit pentru care optezi: pariuri sportive sau cazino? Tu alegi.

La cazino, Superbet oferă un bonus de bun venit egal cu prima ta depunere, în valoare de maxim 500 de Lei, la care se adaugă Extra Bonusul de 200 de Lei pe care îl primești pentru că ești cititor fidel al site-ului Cota2.ro.

La pariuri sportive, Superbet acordă un bonus de 50% din prima ta depunere, dar maxim 200 de Lei, la care se adaugă Extra Bonusul de 200 de Lei pe care îl primești pentru că ești cititor fidel al site-ului Cota2.ro.

Câți bani poți primi de la Superbet & Cota2.ro în luna Aprilie

Exemplu pachet bonusuri Cazino:

  • depui minim 100 de Lei, primești Bonus de Bun Venit 100 de Lei + Extra Bonus 200 de Lei Depui 100 și te joci cu 400
  • depui 500 de Lei (sau mai mult), primești Bonus de Bun Venit 500 de Lei + Extra Bonus 200 de Lei Depui 500 și te joci cu 1200

Exemplu pachet bonusuri Pariuri Sportive:

  • depui minim 100 de Lei, primești un prim bonus de bun venit de 50 de Lei la pariuri + Extra Bonus 200 de Lei Depui 100 și te joci cu 350
  • depui 400 de Lei (sau mai mult), primești un prim bonus de bun venit de 200 de Lei la pariuri + Extra Bonus 200 de Lei Depui 400 și te joci cu 800

Deschide AICI cont la Superbet și încasează Bonusurile


Când primești Extra Bonusul de 200 de Lei

În momentul în care deschizi contul, nu uita să bifezi acordul de marketing pentru a putea primi bonusuri din partea Superbet, este o prevedere legală în vigoare. Apoi, după deschiderea contului, bonusul de bun venit este acordat instant, iar Extra Bonusul de 200 de Lei va fi disponibil în contul de jucător după ce ai terminat de îndeplinit cerințele de rulaj ale bonusului de bun venit. Un jucător nu poate avea active 2 bonusuri în același timp.

Apoi, trebuie să ACCEPȚI Extra Bonusul în termen de 3 zile de când acesta devine disponibil în contul tău de jucător, iar după ce l-ai acceptat, ai la dispoziție 7 zile pentru a completa cerințele standrad de rulaj x30, ca la orice cazino online.

Deschide AICI cont la Superbet și încasează Bonusurile







Articole similare