Încasează 100 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la jocul Starburst

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la cazinoul online BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce completezi formularul de înregistrare!

În perioada 1-15 iulie, toți jucătorii care își deschid un cont nou la cazinoul online BETANO, pot deschide jocul STARBURST unde vor fi provocați să execute un penalty. După executarea penalty-ului fiecare jucător va câștiga GARANTAT până la 100 de rotiri GRATIS la jocul Starburst, în valoare de 0.50 RON per spin!

Oferta este una cât se poate de simplă, durează doar 2 minute pentru completarea formularului de înscriere, iar apoi jocul poate fi deschis imediat!

Un aspect foarte important este acela că sumele câștigate de pe urma celor 100 de rotiri gratuite NU AU CONDIȚII DE RULAJ și pot fi retrase oricând!

Încasează Rotirile GRATIS


CEL MAI PREMIAT CAZINO ONLINE DIN ROMÂNIA

Betano se mândrește cu cel mai premiat cazino online din România, foarte apreciat de specialiștii în domeniu! La Betano primești zilnic recompense precum jetoane de aur, rotiri gratuite și bonusuri cash de care te poți bucura la cele peste 500 de jocuri ca la aparate de la furnizori de top precum EGT sau Novomatic, dar și la numeroasele mese live de ruletă sau blackjack cu dealeri vorbitori de limba română.

1000 de Ron Bonus 100% la prima depunere + 1000 de rotiri gratuite la Shining Crown

La Betano te bucuri de un pachet de bonus de bun venit foarte generos la cazino online odată cu prima ta depunere! Primești din partea casei un bonus de 100% care îți dublează prima depunere până la 1000 de Ron, dar și până la 1000 de rotiri gratuite la jocul Shining Crown!

Încasează BONUS + ROTIRI





Articole similare