Încasează bonusul din partea casei și rotirile gratuite


Dacă ești jucător adevărat, cu siguranță îți place să fii respectat și să joci într-un cazinou online care îți oferă cele mai bune jocuri de la furnizori de top, dar și oferte de bun venit pe măsură!

Magic Jackpot, cazinoul adevărat!

Magic Jackpot a intrat rapid în topul preferințelor jucătorilor din România, în primul rând pentru că găsești peste 900 de jocuri de la cei mai apreciați furnizori, precum EGT, Novomatic, Pragmatic Play, Evolution, NetEnt etc. Fie că vrei să joci Shining Crown, Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady's Charm sau multe alte jocuri ca la aparate, le vei găsi pe toate la un click distanță sau chiar pe telefonul mobil!

Înregistrează-te AICI

1500 de Lei BONUS din partea casei

Jucătorii noi sunt recompensați cu un pachet foarte generos de bonusuri de bun venit! La prima depunere, primești un bonus de 100% până la 900 de Lei din partea casei, iar la a doua depunere primești un bonus de 50% până la 600 de Lei, așadar ai un cadou foarte consistent.

400 de rotiri GRATUITE

Pachetul de bonusuri CASH nu este singurul cadou din partea casei pe care Magic Jackpot îl oferă jucătorilor noi! Pentru simplul fapt că îți validezi contul conform prevederilor legale în termen de 30 de zile trimițând o poză a actului de identitate, vei primi 200 de rotiri GRATUITE la jocul Burning Hot instant. Și asta nu e tot, după prima depunere primești automat câte 20 rotiri la Book of Dead timp de 10 zile, așadar 200 de rotiri GRATIS la jocul Shining Crown în valoare individuală de 0.50 RON

Obține bonus + rotiri gratuite AICI



Roata Magică - FREE SPIN în fiecare zi

Pe lângă pachetul excelent de bun venit și jocurile top-class pe care ți le pune la dispoziție, Magic Jackpot îți oferă și posibilitatea de a învârti zilnic roata magică, GRATUIT, unde ai posibilitatea de a câștiga premii în bonusuri cash, rotiri gratuite, sau super-bonusul magic de 50.000 de Lei!

În plus, te așteaptă numeroase alte surprize și turnee săptămânale cu premii pe măsură!

Înregistrează-te la Magic Jackpot




Articole similare