Încep emoțiile! Simona Halep debutează astăzi la Australian Open! Profită de cele mai bune oferte Superbet

Primul Grand Slam al anului a luat startul deja, dar pentru noi încep emoțiile cu adevărat de astăzi. Simona Halep debutează în această dimineață la Australian Open, împotriva lui Jennifer Brady, într-un meci transmis în direct de Eurosport. Superbet a pregătit mai multe surprize pentru turneul de la Melbourne.



ZILNIC, oferta Super Cota pe meciul cel mai de interes pentru pariorii români. În ziua 2 are loc disputa Halep-Brady, iar oferta presupune cote cu marjă zero pentru rezultat final (1; 2) - adică, tot profitul merge la parior, casa nu câștigă nimic.


Întră acum și consultă oferta meciurilor de pe tabloul masculin de la AO, oferită de Superbet!


ZILNIC - Streaming pe turneul masculin de la Australian Open.


Prinde și oferta SuperLive în timpul meciurilor cele mai urmărite de pariori. Oferta SuperLive înseamnă cote mărite pentru pariurile populare din timpul meciurilor, precum total gameuri set, va fi tie break, câștigător set etc. 


Dacă aveți deja cont, merită să profitați și de promoția din timpul competiției: pariați cumulat cel puțin 300 Lei bani reali pe bilete combo doar cu evenimente de la Australian Open la cote de peste 1.6, în fiecare săptămână de competiție: 20-26 ianuarie & 27 ianuarie - 2 februarie.


Veți primi câte 100 Lei Bonus Sport (cu X3 rulaj) pentru fiecare săptămână de Australian Open în care îndepliniți condiția de mai sus. 


Dacă nu aveți încă, merită să vă faceți în perioada Australian Open, să luați Bonusul de Bun venit de până la 500 Lei la primele 3 depuneri!


Întră acum și consultă oferta meciurilor de pe tabloul feminin de la AO, oferită de Superbet!


Este al 52-lea turneu din Era Open și al 108-lea din istorie. Competiția a debutat pe 20 ianuarie și se va încheia pe 2 februarie, iar competiția masculină se anunță una încinsă în acest an. Nadal, Djokovic sau Federer speră la trofeu, dar sunt și jucători din noul val care pot avea un cuvânt greu de spus, Tsitsipas, câștigătorul Turneului Campionilor, Zverev, Medvedev sau Thiem. Murray, Del Potro și Nishikori sunt marii absenți de la AO 2020.



Rafa Nadal este favoritul numărul 1 în acest an, însă a triumfat doar o dată la Melbourne. Novak Djokovic este însă pe hârtie principalul pretendent la titlu, pe care l-a mai câștigat de șapte ori. Sârbul este cel mai titrat tenismen din Era Open din acest punct de vedere.


Marius Copil, singurul român prezent la AO, a ratat calificarea pe tabloul principal.


Pe tabloul feminin, România are patru reprezentante: Sorana Cîrstea, calificată deja în turul al doilea, Monica Niculescu, Irina Begu și Simona Halep, cea din urmă cap de serie numărul 4. Așa cum spuneam, Sorana e în turul al doilea, după ce a învins-o pe Barbora Strycova, dar va avea o misiune foarte grea mai departe, cu Cory Gauff.


Downloadează acum aplicația Superbet!


Bianca Andreescu este marea absentă din acest an. Principala favorită este Ashleigh Barty, câștigătoare la French Open în 2019. La 38 de ani, Serena Williams caută să câștige cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră, caz în care ar egala-o în pe Margaret Court. Cele două se află la egalitate în ceea ce privește numărul triumfurilor la AO, câte 7.


Turneul din 2020 se va desfășura în condiții meteo dificile. Incendiile care au ars o suprafață uriașă de pădure, producând pagube de peste 500.000.000 de Dolari și au omorât zeci de milioane de animale.

La dublu-masculin, Tecău & Rojer sunt perechea cap de serie numărul 8. Cei doi vor intra în competiție miercuri pe 22 ianuarie contra perechii Qureshi-Inglot.




Articole similare