Începem săptămâna cu un bilet de cota 21+ la SportingBet

Prieteni, biletul de cota 43+ propus vineri a fost ratat la doar 2 goluri, iar biletul de cota 6 de sâmbătă la un singur gol, semn că am fost foarte aproape de fiecare dată! Dar până când să ne ocolească șansa?

Pentru azi am pregătit un bilet de cota 21+ format din 3 meciuri de tenis și 3 meciuri din fotbal.

Am plasat biletul la SortingBet, casa de pariuri cu cea mai bună aplicație de mobil din România și cu ofertă foarte bună. Îmi convine să joc la SportingBet pentru că primesc FreeBet-uri cam odată la două zile, deoarece aceasta este politica lor, aceea de a-și răsplăti clienții fideli. Dacă îți deschizi și tu un cont nou la Sportingbet prin acest link, vei primi 200 de Lei Bonus la prima depunere, să ai de unde să joci și să-i înmulțești.

Japonia vs Bolivia

Primul meci selectat se va desfășura mâine dimineață și este un meci de fotbal amical între Japonia și Bolivia, iar în cadrul unei conferințe de presă recent difuzate, antrenorul niponilor s-a declarat total nemulțumit de realizările ofensive ale echipei sale în amicalul pierdut acum câteva zile cu Columbia și a anunțat că va roti complet echipa. Practic, Japonia va folosi jucători cu mult mai puține selecții, va experimenta și sunt convins că solistul pe gazde va crește până peste 1.50, în prezent fiind pe la 1.30. Consider că avem o valoare foarte bună acum în linia de +1.5 handicap asiatic pe Bolivia. Nu cred că Japonia se va impune la minim 2 goluri diferență în acest caz.

Turcia vs Moldova

Multe nu sunt de povestit despre acest meci, Turcia este cu 3 clase peste Moldova, iar în condiții normale, otomanii ar trebui să se impună lejer, la o diferență de minim 2 goluri în această confruntare. Toate cele 6 victorii obținute de turci în fața fraților de peste Prut până acum au fost la minim 2 goluri diferență!

Jong Alkmaar vs Jong PSV

Echipa de tineret a lui PSV Eindhoven este o mașinărie de goluri în acest sezon, are cel mai bun atac din divizie, cu 64 de goluri marcate per meci și cu o medie de 3.9 goluri per partidă în actualul sezon, stă cocoțată pe fotoliul de lider în clasamentul de Overuri :) Toate cele 3 partide directe în compania echipei de rezerve ale lui AZ Alkmaar de până acum au produs minim 3 goluri

Ashley Barty vs Kiki Bertens

Cu 80% victorii în ultimele 10 partide, Ashley Barty pare să fie în formă mult mai bună decât ocupanta locului 8 WTA, Kiki Bertens, care a avut un pic de furcă împotriva slovacei Kuzmova, ocupanta locului 43. Sunt de acord cu punctul de vedere al bookmakerilor care o dau astăzi pe australiancă favorită.

Kontaveit vs Andreescu

Bianca este ca mai în formă jucătoare din circuitul WTA, fără discuție, dar deși reprezintă Canada, tot la „românisme” apelează pentru a compensa minusurile și pentru a-și atinge obiectivele, astfel că a dus-o pe Kerber la disperare, aceasta numind-o „regina dramelor” pe Bianca pentru tertipurile la care a apelat în cea mai recentă partidă: pauză de vestiar, pauză medicală, pauză de coaching, etc. Andreescu a ajuns la 10 victorii consecutive în circuit, dar eu mă aștept ca oboseala să își spună totuși cuvântul și voi miza pe cel puțin un set câștigat de jucătoarea din Estonia.

Venus Williams vs Simona Halep

Simona a acuzat dureri la genunchi în partida dramatică de aseară împotriva Polonei Hercog, dar câteodată aceste presupuse accidentări pot face parte dintr-un arsenal de trucuri la care apelează jucătorii bine cotați care știu că trec prin perioade mai slabe. Am văzut-o pe Simona la un pas de a renunța la luptă, am văzut-o dând cu racheta de pământ, dar am văzut-o și încurajată să meargă mai departe. Una peste alta, nu este deloc stabilă psihic și nu este constantă în joc, fapt care mă îndreaptă cu privirea către un over la game-uri în partida cu Venus Williams, care traversează un moment foarte bun, cu 8 victorii în ultimele 10 meciuri. Una dintre cele 2 înfrângeri a fost chiar în fața Simonei, la Australian Open, în două seturi scurte, dar atunci datele problemei erau altele. Voi miza pe minim 20 de game-uri jucate în această seară, iar dacă fiecare jucătoare câștigă minim 4 game-uri per set, overul poate fi bifat și din 2 seturi.


PLASEAZĂ BILETUL AICI



DESCHIDE AICI CONT LA SPORTINGBET





Articole similare