INFOGRAFIC: Haaland vs. Lewandowski. Duelul care poate decide Dortmund – Bayern


Borussia Dortmund - Bayern Munchen e capul de afiș al etapei a 28-a din Bundesliga. Clasicul Germaniei se joacă marți, de la ora 19:30, live pe Betano alături de stream video, cote cu marjă zero și pariuri speciale, și poate decide destinația titlului în sezonul 2019/2020. Un meci al orgoliilor "Der Klassiker" e și înfruntarea a doi dintre cei mai buni atacanți ai Europei, Erling Haaland și Robert Lewandowski.


Haaland are cifre mai bune decât Lewandowski


Într-un sezon pe care l-a început în Austria, la RB Salzburg, și l-a continuat cu mare succes în Bundesliga, puștiul norvegian reușește să aibă cifre mai bune decât golgheterul polonez al lui Bayern Munchen. Ambii au jucat 35 de partide în această stagiune și au marcat 41 de goluri, dar Haaland are avantajul de a fi oferit mai multe pase de gol și de a marca, în medie, un gol la 58 de minute (față de un gol la 74 de minute, atât cât este frecvența cu care marchează Lewandowski). Dacă în lupta pentru titlul de golgheter al Germaniei (10 goluri, față de 27 ale lui Lewa), șansele norvegianului sunt aproape inexistente, Haaland poate termina sezonul 2019/2020 cu mai multe reușite decât omul de gol al bavarezilor.


Cu ochii pe Werner în Leipzig - Hertha


În condițiile în care Dortmund - Bayern începe de la 61 - 57 în clasamentul punctelor, se poate spune că o victorie pe terenul rivalei e,p ractic, sinonimă cu un nou titlu de campioană pentru Bayern. Dar oricare alt rezultat decât "2 solist" o poate aduce din nou în discuție pe RB Leipzig, ocupanta locului al treilea, cu 57 de puncte.


VEZI ȘI: COTELE SPECIALE BETANO PENTRU ETAPA A 28-A DIN BUNDESLIGA


Iar speranțele celor din Salzburg se leagă de prestațiile excelente ale lui Timo Werner. Autor al unui hat-trick în victoria din weekend, 5-0 pe terenul lui Mainz, neamțul aflat în vizorul lui Jurgen Klopp are 24 de goluri și șapte pase decisive în Bundesliga 2019/2020 și este, pe drept, principala amenințare din drumul lui Lewandowski spre un nou titlu de golgheter.


Toate meciurile din etapa a 27-a din Bundesliga se văd pe Betano. Pe lângă posibilitatea de a urmări meciul, pe platforma noastră găsești cote cu marjă zero, pariuri speciale pentru fiecare meci, dar și o Misiune exclusivă pentru Dortmund - Bayern, una în urma căreia poți câștiga premii.




Articole similare