Intră în grup și joacă MEGABET: Cel mai profitabil sistem de pariuri din România în luna Septembrie

Luna Septembrie a fost una excelentă pentru buzunarele și conturile membrilor grupului privat Business Tips by Cota2.ro, odată cu lansarea celui mai profitabil proiect de pariuri sportive din România: MEGABET

Ce presupune proiectul MEGABET?

Proiectul MEGABET a fost gândit și structurat de mine și presupune o serie foarte scurtă de pariuri câștigătoare consecutiv, cu un sistem de mize graduale și un concept de selecție a valorii cotelor descrescător și indirect proporțional cu factorul de risc.

20.000 de lei profit cu proiectul MEGABET în Septembrie

În luna Septembrie, sutele de pariori care au jucat pariurile din cadrul proiectului, au fost foarte mulțumiți, iar rezultatele se pot vedea în imaginile de mai jos, cu titlu de exemplu. Practic, s-a reușit de două ori ca de la 500 de lei să se ajungă la 10.000 în decurs de doar câteva zile prin câteva secvențe de pariuri câștigătoare.

Unde se postează pariurile MEGABET?

Pariurile din cadrul proiectului MEGABET se postează doar în grupul privat Business Tips de pe Telegram, singurul grup din România cu bilanțul monitorizat pe ultimii 3 ani de zile, cu peste 5000 de pariuri postate!

Cum se obține accesul GRATIS în grupul Business Tips?

Accesul GRATUIT pentru 30 de zile în grupul Business Tips se poate obține prin deschiderea unui cont nou la una din casele de pariuri care sponsorizează acest proiect. Contul trebuie să fie nou și obligatoriu deschis prin click pe butonul din acest articol! După deschiderea contului este obligatorie o primă depunere în valoare de minim 50 de lei, pentru activarea acestuia.

<<<Deschide AICI cont la BETANO>>>

<<<Deschide AICI cont la BETFAIR>>>

<<<Deschide AICI cont la SUPERBET>>>

<<<Deschide AICI cont la PUBLICWIN>>>

***După ce ai deschis contul nou trebuie să completezi acest formular pentru a putea să cerem confirmarea și să te adăugăm în grup. Procedura durează, în general, maxim 5 zile lucrătoare.


Cum poți intra în grup dacă nu ai posibilitatea de a deschide cont la casele de pariuri care sponsorizează accesul gratuit?

Dacă ai deja cont deschis la casele de pariuri de mai sus, sau dacă locuiești în afara României și dorești acces în grup, atunci există varianta achitării abonamentului de acces în grup pentru 30 de zile. Ai toate detaliile despre abonament și plată AICI




Articole similare