Irina Begu, favorită pentru un loc în primele 16 la Roland Garros

Rămasă singura reprezentantă a României pe tabloul principal de simplu de la Roland Garros, jucătoarea Irina Begu este la un pas de prezența în optimile de finală la turneul din capitala Franței. Cu o victorie în meciul de vineri contra cehoaicei Karolina Muchova, Begu și-ar egala cea mai bună performanță din carieră la Paris. La Roland Garros, membrii Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestui turneu înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită ”Decisiv din primul set”. 

Ce este oferta Decisiv din primul set? 

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv în competiția feminină de la Roland Garros, și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului.  

Irina Begu – Karolina Muchova (vineri, ora 12:00) 

Cotată cu a 27-a șansă în turneul de la Roland Garros, Irina Begu a rămas singura reprezentantă a României în competiția de simplu dintre cele trei care au participat pe tabloul principal. Sorana Cîrstea și Ana Bogdan au părăsit întrecerea învinse din primul tur. 

Irina Begu a ajuns în turul al 3-lea fără să fi pierdut vreun set în primele două runde. Doar 9 game-uri a cedat Begu în primele două tururi, când le-a învins pe Anna Bondar (6-4, 6-2) și pe Sara Errani (6-3, 6-0). 

În turul al doilea, Begu a făcut o adevărată demonstrație de forță contra lui Errani, fosta numărul 5 mondial și finalistă la Roland Garros în 2012. 

Begu în 2023 

Ajunsă la maturitatea sportivă, Begu a obținut 12 victorii în cele 21 de meciuri disputate în acest an. 

Cel mai bun rezultat a fost obținut în debutul sezonului la Adelaide, când s-a oprit în semifinale. 

Pe zgură, rezultatul etalon pentru Begu în acest este sfertul de finală jucat la Madrid. 

Palmaresul anului pe zgură, suprafața de joc de la Roland Garros, este de 7 victorii și 3 înfrângeri. 

Begu are cota 2.18 în oferta Betano pentru obținerea victoriei în meciul cu Muchova. 

Cine este Muchova? 

În vârstă de 26 de ani și clasată pe locul 43 mondial, Karolina Muchova și-a egalat cel mai bun rezultat din carieră la Roland Garros prin această prezență în turul al 3-lea. 

Ca o coincidență, Muchova a eliminat-o al doilea an consecutiv la Roland Garros pe Maria Sakkari, o jucătoare din topul ierarhiei mondiale. 

Meciuri directe 

De două ori s-au mai duelat până acum Begu și Muchova, victoria revenind de fiecare dată Irinei. Prima confruntare a avut loc chiar la Roland Garros, în turul 2, unde Begu s-a impus după un meci de trei seturi, cu revenire de la 0-1 la seturi. 

A doua confruntare a avut loc chiar în acest an, în turul 2 la Madrid, Begu câștigând mult mai clar, în două seturi. 

Decisiv din Primul Set 

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului în partida Begu – Muchova se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis. 

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare