Joacă GRATUIT în cel mai tare concurs pe meciurile de la mondial: SUPERPRONO

Arată că ești expert în fotbal și participă GRATUIT la cel mai tare concurs pe meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022! Încearcă-ți norocul și priceperea pentru un fond de premiere de 300.000 de Lei!

“SuperProno” este o promoție disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți ai SUPERBET! Pentru a participa la promoție, trebuie să te autentifici în pagina dedicată “SuperProno” folosind butonul de mai jos și să răspunzi la întrebările afișate în cadrul acesteia, până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină.

INTRĂ AICI ÎN CONCURS

Premiile totale acordate pe Rundă, vor fi sub formă de Pariuri gratuite în valoare de 300.000 lei și se împart după cum urmează:

   1. Pentru răspunsurile corecte la minim 4 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 140.000 lei, care se va împărți în mod egal participanților cu 4 răspunsuri corecte;

  2. Pentru răspunsurile corecte la minim 5 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 100.000 lei, care se va împărți în mod egal participanților cu 5 răspunsuri corecte;

  3. Pentru răspunsurile corecte la minim 6 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 60.000 lei, care se va împărți în mod egal participanților cu 6 răspunsuri corecte;

Valoarea minimă a Pariului gratuit acordat pentru fiecare rundă de joc este de 5 lei, iar un jucător poate participa la jocul SuperProno o singură dată pe rundă. Un jucător nu poate primi mai mult de un premiu în cadrul acestei promoții. La distribuirea premiilor bonus se va lua în calcul cel mai mare număr de răspunsuri corecte. De exemplu: pentru răspunsul corect la toate cele 6 întrebări, jucătorul va primi bonus doar pentru pragul 1 cu un număr maxim de răspunsuri corecte, nu și pentru pragurile 2 și 3.

În cazul în care niciun participant nu răspunde corect la cele 6 întrebări afișate în cadrul jocului, atunci suma bonus totală aferentă acestui prag va fi adăugată sumei bonus de la punctul 2, iar totalul va fi distribuit participanților care au avut 5 răspunsuri corecte.

Pariul gratuit se va acorda în maximum 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare, până la ora 23:59. Pentru a putea primi Pariul gratuit în cont si pentru a îl putea utiliza în secțiunea Sport de pe superbet.ro, jucătorii nu trebuie sa aibă blocate bonusul sau secțiunea sport. Cererile pentru blocarea unei secțiuni durează până la 72 de ore pentru a putea fi procesate.

*Această promoție nu este disponibilă jucătorilor care au solicitat excluderea permanentă sau temporară ori întreruperea accesului cu privire la toate jocurile de noroc din secțiunea Sport, jucătorilor cu suspiciune de abuz, jucătorilor cu bonusurile blocate.    

INTRĂ AICI ÎN CONCURS

Validarea Pronosticurilor

• Rezultatele oficiale sunt preluate de la furnizori terți specializați în colectarea de statistici și de pe site-urile oficiale ale competițiilor. În cazurile în care informațiile nu pot fi obținute din sursele menționate sau informațiile disponibile pe site-urile oficiale sunt vădit greșite, determinarea rezultatului se va baza pe alte surse publice de informare (ex. Site-uri cu statistici sportive, portaluri de știri sportive etc.)

• Rezultatul final se consideră cel înregistrat la expirarea timpului regulamentar de joc (ex. Fotbal 90 minute). Nu se iau în considerare prelungirile și/sau loviturile de departajare, cu excepția cazurilor în care este specificat altceva.

• Rezultatul oficial este cel de la sfârșitul evenimentului, chiar dacă ulterior o comisie sau un for decide asupra unui alt rezultat

• În cazul pronosticurilor pe cartonașe:

  -- Cartonașele arătate după timpul regulamentar nu se iau în considerare

  -- Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare.

  -- Cartonașul Roșu NU se consideră 2 cartonașe galbene.

• În cazul întrebărilor pe puncte pentru cartonașe:

  a) Cartonașul galben se consideră 10 puncte, cartonașul roșu 25 puncte.

  b) Dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene urmat de un cartonaș roșu, cel de-al doilea cartonaș galben nu se ia în considerare. În consecință, un jucător nu poate acumula mai mult de 35 puncte pentru cartonașe.

  c) Cartonașele arătate după timpul regulamentar nu se iau în considerare.

  d) Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare.

În cazul pronosticurilor pe intervale se iau în considerare golurile/cornerele/faulturile etc. de la startul intervalului și până la finalizarea acestuia, conform exemplelor de mai jos:

  --  Ex. 1: Întrebarea “Gol înainte de minutul 28”, cu opțiunile “Da”, “Nu”, “Niciun gol”. În cazul în care pronosticul dat este “Da”, pentru ca acesta să fie câștigător trebuie să se înscrie cel puțin un gol în intervalul 00:00 – 27:59.

  --  Ex. 2: Întrebarea “Intervalul primului gol”, cu opțiunile “Sub 28”, “Peste 28”. În cazul în care pronosticul dat este “Peste 28”, pentru ca acesta să fie câștigător trebuie ca primul gol să fie înscris  în intervalul 28:00 – 90:00 (plus eventualele minute de prelungiri acordate de către oficiali pentru întreruperile normale din timpul jocului. Dacă primul gol este înscris în intervalul 00:00 – 27:59, pronosticul este necâștigător.

În cazul pronosticurilor pe marcatori sau primul gol din meci, autogolurile nu sunt luate în considerare.

Exemplu pronostic întrebarea"Cine va înscrie primul gol din meci?": dacă primul gol este autogol iar în meci nu se va marca niciun alt gol, întrebarea va fi validată "Fără gol înscris". Dacă se va marca un alt gol, marcatorul acelui gol va fi validat drept cel care înscrie primul gol în meci.

• Pentru întrebările în care subiectul îl reprezintă unul dintre jucători, iar acesta nu va evolua niciun minut în meci, întrebarea va fi considerată anulată iar premiul alocat pentru 6 răspunsuri corecte, va fi distribuit în mod egal între cei cu 5 și 4 răspunsuri corecte. 

JOACĂ SUPERPRONO AICI




Articole similare