Joacă Shining Crown GRATUIT și FĂRĂ DEPUNERE toată vara!


Shining Crown, cel mai popular joc ca la aparate cu fructe și șeptari de la furnizorul EGT poate fi jucat și testat GRATUIT și FĂRĂ CONDIȚII DE PRIMĂ DEPUNERE la cel mai mare cazinou online din România!

MAXBET a scos o ofertă de nerefuzat valabilă toată vara pentru jucătorii care își deschid un cont nou pe platforma online: 350 de rotiri gratuite din partea casei, după verificarea contului!

Ce trebuie să faci pentru a primi cele 350 de rotiri GRATUITE

Pentru a beneficia de un bonus de 350 Rotiri Gratuite, acordate pentru verificarea contului, jucătorul trebuie să încarce o copie a unui act propriu de identitate în secțiunea ‘’Profilul meu’’, la rubrica ‘’Verificare’’.

După ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, intră în contul tău la rubrica Bonusuri Disponibile și introdu Codul Bonus: K_350COROANE

Pentru verificarea contului se acordă un singur bonus.

Promoția este valabilă în perioada: 30.06.2022-31.08.2022

ÎNCASEAZĂ AICI 350 DE ROTIRI GRATIS


🎰EXTRA-BONUS 50 DE ROTIRI GRATIS FĂRĂ DEPUNERE



Dacă ai deja un cont la Maxbet și nu poți beneficia de oferta cu 350 de rotiri GRATUITE la Shining Crown, nu te bosumfla! Mai avem o ofertă pentru tine cu 50 de rotiri GRATUITE, tot fără condiții de primă depunere!

Oferta este valabilă pentru toți jucătorii care își deschid cont la cazinoul online WINBET folosind butonul din acest articol, care face parte dintr-o promoție exclusivă! Singura condiție este aceea de a valida contul conform legislației în vigoare, trimițând o copie a buletinului, după deschidere!

După deschiderea și validarea contului, primești din partea cazinoului online WINBET, 50 de rotiri GRATIS la jocul Shining Crown fără să depui! Nu uita ca atunci când deschizi contul să introduci codul promoțional WINBET.

ÎNCASEAZĂ AICI 50 DE ROTIRI GRATIS




Articole similare