Loto aduce surprize fără rulaj și 100% Bonus de Bun Venit pe Betano!


Loto a ajuns pe site-ul și în aplicațiile de mobil Betano cu mii de extrageri zilnice din cele mai populare loterii ale lumii și Cote Mărite pentru numerele norocoase alese de tine! Profită din plin de noua experiență Loto cu un Pariu Gratuit fără depunere, Rotiri Gratuite dar și 100% până la 500 de lei Bonus de Bun Venit la înregistrare!

GRECIA KINO, POLONIA SAU ITALIA, PREZENTE ÎN OFERTA BETANO

Pentru că Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată, expansiunea continuă pe Betano, iar acum, cele mai populare Loterii ale lumii te așteaptă să prinzi numerele norocoase! Grecia Kino 20/80, Multi Polonia 20/80, Italia Keno 20/90 sau Win for Life 10/20 și o multitudine de alte piețe din țări precum Cehia, Slovacia, Ungaria, Canada, Statele Unite ale Americii (zeci de loterii), Australia sau Singapore sunt disponibile pentru câștiguri la minut! 

COTELE SUNT PE MĂSURA DISTRACȚIEI 

Oricine a visat măcar o dată în viață un câștig uriaș la loterie, iar acum, totul devine posibil în noua secțiune de pe Betano! Piețele disponibile aduc mii de câștiguri la fiecare 5 minute și dacă este ziua ta norocoasă, poți câștiga și până la 330000x miza la celebra Italia Keno 20/90. 

Iată cum pot arăta câștigurile la cele mai cunoscute loterii din lume:

Grecia Kino 20/80

● un singur număr - cotă 3.90

● sistem 2 numere - cotă 16

● câștig maxim - sistem 8 numere - cotă 150000

Cehia Rapid Keno 12/66 

● un singur număr - cotă 5.30

● sistem 2 numere - cotă 30.5

● câștig maxim - sistem 6 numere - cotă 90000

Italia Keno 20/90

● un singur număr - cotă 4.40

● sistem 2 numere - cotă 21

● câștig maxim - sistem 8 numere - cotă 330000

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM ȘI PROFITĂ DE CADOURILE DE BUN VENIT!

Fă-ți cont pe Betano, folosește codul de înregistrare LOTO, și primești Bonusuri fără rulaj ca să-ți începi cu dreptul experiența în platformă! Un Free Bet de 20 de lei pentru orice piață la Loto, 40 de Rotiri Gratuite la popularul slot Shining Crown și 100% până la 500 de lei Bonus de Bun Venit te așteaptă la înregistrarea pe Betano!

Nu rata ocazia si înregistrează-te acum pentru a profita de o experiență completă pe cea mai tare aplicație de betting online din lume! 

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI


Pariatul este mai simplu cu betano.cash

Pentru că Betano se adaptează mereu cerințelor tale, acum poți profita de o și mai mare flexibilitate online – offline. Cu doar un simplu cod generat pe site-ul Betano, toți jucătorii cu un cont activ pot merge la orice Stație de Plată SelfPay ca să își alimenteze contul folosind bani cash!

Peste 6.500 de puncte SelfPay sunt disponibile în toată țara, acestea putând fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7.

Cum depui prin betano.cash

Simplu, rapid și eficient!

1. Intră în contul tău Betano și accesează secțiunea Depunere.

2. În secțiunea Depunere alege modalitatea de depunere Betano.Cash.

3. Introdu suma pe care vrei să o depui, apoi apasă pe Depunere.

4. După apăsarea butonului de Depunere, un cod unic de plată va fi generat automat pentru tine.

5. Află care este cea mai apropiat punct SelfPay din pagina dedicată Betano.Cash și mergi la cea mai apropiată Stație de Plată SelfPay.

6. Selectează Betano.Cash din meniu.

7. Tastează codul de plată generat anterior.

8. După efectuarea plății, fondurile vor apărea în contul tău Betano în timp real.

Beneficiul pe care îl ai după ce realizezi o depunere prin Betano.Cash este că poți încasa câștigurile prin orice metodă de retragere disponibilă pe Betano:  transfer bancar, card, serviciul de plăți online Skrill, serviciul de transfer de bani Neteller, portofelul electronic PaySafeCard și, mai nou, Betano.Cash.

Vrei mai simplu? Apple Pay!

Dacă ești utilizator IoS, atunci nimic nu poate fi mai simplu! Cu un singur click îți poți alimenta contul în orice moment și poți retrage, dacă te-ai înrolat în sistemul Apple Pay!

Program Relații Clienți Betano

Chat: 07:00 - 02:00 zilnic

Email: 07:00 - 02:00 zilnic (se pot trimite emailuri oricând, dar se va răspunde în intervalul menționat)

Facebook Messenger: 07:00 - 02:00 (se pot trimite mesaje oricând, dar se va răspunde doar în intervalul menționat)

Telefon: 07:00 - 02:00 zilnic

Înregistrează-te AICI la BETANO






Articole similare