Meciul tinerilor! Sorescu vs. Coman și un Derby Quiz cu cel mai bun fotbalist de la FCSB. INFOGRAFIC + VIDEO

AICI poți încasa bonusul de 100% până la 500 de Ron oferit de Betano

Dinamo - FCSB, duminică, de la 20:00, live pe Betano alături de sute de opțiuni la pariuri sportive online și o Misiune exclusivă, anunță un nou episod crâncen al rivalității bucureștene. Atenția se îndreaptă spre Florinel Coman (21 de ani), protagonistul noului episod al serialului "Din vestiarul roș-albastru", iar gazdele răspund prin Deian Sorescu (22 de ani), fotbalistul de care se leagă speranțele ofensive ale echipei antrenate de Dușan Uhrin Jr.

Deian Sorescu, singurul "răspuns" la Florinel Coman

Într-un sezon în care atacantul celor de la FCSB s-a cocoțat în vârful clasamentului golgheterilor, iar Dinamo se zbate din nou în zona play-off-ului, Deian Sorescu, mijlocașul ofensiv de 22 de ani al trupei din Ștefan cel Mare, pare singurul capabil să echilibreze duelul ofensiv. În timp ce Coman a marcat de 11 ori și traversează cea mai bună stagiune a carierei, timișoreanul adus de Dinamo în vara lui 2018 răspunde cu șase goluri. La capitolul pase decisive, cei doi sunt la egalitate în sezonul 2019/2020, câte șase, iar majoritatea statisticilor îl plasează, evident, pe Florinel deasupra lui Sorescu.

SORESCU ȘI COMAN, ATRACȚII ÎN DERBY! VEZI AICI COTELE SPECIALE PROPUSE DE BETANO


Recomandări redacție Cota2.ro:

  • X2 & Ambele Marchează @2.30
  • PSF X @1.77
  • Primul eveniment din meci - aruncare de la margine @1.70

Înregistrează-te AICI la BETANO si joacă pe cele mai bune cote din Liga 1



Florinel Coman, test de memorie înainte de Derby

În săptămâna în care s-a pregătit pentru întâlnirea cu fundașii dinamoviști, Betano România, operator desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, l-a provocat pe Florinel Coman la un adevărat test de memorie în privința experienței personale în derby-ul cu Dinamo, meci în care, de-a lungul carierei, a marcat de trei ori și a oferit două pase decisive. Iar tânărul atacant al FCSB-ului s-a descurcat bine, după cum puteți urmări în cel mai nou episod al serialului "Din vestiarul roș-albastru".

INTERVIU FLORINEL COMAN:

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Înregistrează-te AICI la BETANO si joacă pe cele mai bune cote din Liga 1




Articole similare