MEGABET: Proiect de pariuri în sistem de tip challenge! Câștigăm de 50 de ori mai mulți bani în 4 pariuri

Proiectele de pariuri sportive de tip challenge sunt foarte atractive pentru pariori, pentru că presupun reinvestirea câștigului și pot genera profituri substanțiale în intervale de tip relativ scurte.

Cătălin Mihalache este specialistul acestor tipuri de proiecte (mulțumesc frumos, nu mi-au murit lăudătorii 😄), dar deja este demonstrat că merit titlul de trendsetter în România pentru astfel de idei și inițiative, drept urmare, de îndată ce dau startul unui nou proiect, apar foarte multe grupuri de pariuri care preiau ideea și o pun în aplicare. Succes tuturor și la cât mai mulți bani!

OBIECTIVE ȘI MONEY MANAGEMENT

Proiectul pe care l-am denumit MEGABET are niște principii foarte simple, sunt inventate de mine, în urma testelor pe care le-am făcut și adaptat după criteriile mele, fiecare dintre voi poate modifica după bunul plac valorile cotelor.

Se merge în sistem ALL-IN cu o miză inițială de 1% din bankroll pe un pariu de cota 4, apoi se mizează tot câștigul pe un pariu de cota 3 la pasul cu numărul 2.

Dacă se câștigă primii doi pași, se retrage miza inițială și se mizează tot câștigul pe un pariu de cota 2, care reprezintă pasul 3, apoi, în mod similar, la pasul 4 tot câștigul acumulat pe un bilet de cota 2. Practic, cei 4 pași sunt foarte simpli, la cote: 4-3-2-2.

Prin retragerea mizei după cel de-al doilea pariu, ne protejăm riscul, iar dacă se câștigă toți cei 4 pași, avem un câștig de 44 de ori mai mare decât miza inițială. Dacă alegeți să nu retrageți miza inițială după pariul 2, puteți ajunge la un câștig de aproximativ 48-50 de ori mai mare decât miza inițială în cazul finalizării cu succes.

Proiectul este destul de greu de dus la capăt, dar avantajul e că dacă aveți și 30 de tentative pierdute, când reușiți să legați seria de 4 pariuri consecutive, veți fi pe profit. Eu am reușit să duc la capăt acest proiect de câteva ori în trecut și o voi face din nou!

UNDE SE POSTEAZĂ PARIURILE

Toate pariurile din cadrul proiectelor pe care le desfășor (ALL-IN, Piramida, MegaBet, pariuri LIVE, Biletul Etapei, etc) se postează în grupul GRATUIT de pariuri prin mesagerie instant de pe Telegram. Accesul este gratuit, fără nicio condiție suplimentară! Dacă aveți instalată aplicația de mesagerie instant Telegram, trebuie doar să apăsați butonul de mai jos și să dați Join Channel și gata, sunteți în cel mai mare grup de pariuri din România.

INTRĂ ÎN GRUPUL DE PARIURI GRATUIT




Articole similare