Misiunile virtuale: Cum obții foarte ușor FREE Beturi și rotiri GRATUITE în fiecare zi

*conținut original Gabriel Prigoreanu

Pariurile pe sporturi virtuale au cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimele 30 de zile, iar dacă îți captează și ție interesul, atunci trebuie neapărat să știi anumite aspecte înainte să te joci în siguranță online!


Cea mai populară casă de pariuri în oferta căreia găsești pariuri pe sporturi virtuale este BETANO, unde poți urmări desfășurarea meciurilor pe comentariul audio a unor voci foarte populare din televiziune: Andrei Niculescu la fotbal și Emil Hossu-Longin la baschet.

Înscrie-te la BETANO prin acest link și primești un pachet de bun venit FULL cu Bonus 100%, 4 FREE BETS la pariuri pe virtuale, 4 Golden Chips, 40 de Free Spins


In primul rand iti recomand sa pariezi pe sportul de care ești pasionat, fotbal, baschet sau tenis și doar de distracție. Nu recomand pariurile pe curse cu ogari, cai etc.

In fiecare zi ai posibilitatea sa participi la misiunea Virtuale pe Betano și câștigi rotiri gratuite la jocul WILD WILD WEST și un FREE BET în valoare de 30 de RON, daca indeplinesti doar 3 conditii.

 

·       Trebuie să plasezi 2 pariuri pe oricare dintre evenimentele din secțiunea Virtuale

·       Dar nu mai mult de unul pe aceeași piață în cadrul aceluiași eveniment

·       Cu o miză de minimum 30 de lei per bilet

Doar selectez butonul de Particip la Misiune si ne punem pe distracție.

Acum eu prefer sa plasez pariurile pe victorie gazde/ oaspeți sau peste/sub 2.5 goluri. Încerc să evit pariurile pe X final pentru că aceastea sunt întâlnite în proporție de cam 15-20%. Adică în 100 de meciuri să aveam doar 15-20 astfel de rezultate.

După ce termin misiunea de Free Bet 30lei + 20 Rotiri Gratuite, Betano îți solicită interesul către o altă misiune și mai ofertantă și anume: Free Bet 60lei + 40 Rotiri Gratuite pe casino la jocul WILD WILD WEST, schimbându-se doar miza din 30 în 60 de RON pentru un pariu.

Înscrie-te la BETANO prin acest link și primești un pachet de bun venit FULL cu Bonus 100%, 4 FREE BETS la pariuri pe virtuale, 4 Golden Chips, 40 de Free Spins

 

Ca sa mă pot bucura de aceste pariuri din sporturile virtuale am stabilit o serie de reguli, pe care vi le recomand:

1.     Stabilesc un buget pentru pariurile virtuale (până în 500 de RON);

2.     Stabilesc sportul la care mă pricep și pe care îl urmăresc la TV – exemplul meu: Fotbal;

3.     Aleg din lista pariurile pe care le jucam regulat la pariuri: 1 solist, 2 solist, 1X, X2, sau sub/ peste 2.5 goluri

4.     Înainte de a paria urmăresc decursul a 2-3 jocuri de pariuri ( le pot nota pe o foaie);

5.     Pariez doar daca valoarea cotei este cea dorită de mine și merita să o joc. (exemplu: Betano mai oferă cota de 1.44 la peste 2.5 goluri, cota pe care eu nu o joc niciodată pentru că o consider mult prea mică)

6.     Urmăresc statistica ultimelor 6 jocuri, vă zic și de ce: am întalnit cazuri în care o echipa avea 6 victorii la rand, iar eu am urmărit-o cam 3 jocuri și am pariat împotriva ei cu succes, pierzând 2 jocuri consecutive în care am țintit cote bune de 3,50 și 2,80, apoi a urmat o remiză unde eram acoperit cu un X2, cota de 1.60.

7.     Nu e o regula, dar din câte am observat, atunci cand media de goluri ale echipei din deplasare este mai mare decât cea a gazdelor, e posibil să avem un meci cu cel puțin 3 goluri.

8.     Universitea Craiova și FCSB – sunt echipe care marcheaza aproape în fiecare meci în virtuale cel puțin o dată (că de, BETANO este sponsor principal 😊)

9.     În ultimul rând nu recomand să jucați un bilet combo pe virtuale. E pierdere de timp și de bani.

Înscrie-te la BETANO prin acest link și primești un pachet de bun venit FULL cu Bonus 100%, 4 FREE BETS la pariuri pe virtuale, 4 Golden Chips, 40 de Free Spins


De exemplu, în timp ce scriam articolul am prins un meci al FCSB-ului, echipa care marchează mult în virtuale și care are o medie mai mare decât echipa gazdă. Logic, aș paria pe un meci cu multe goluri, adică peste 2.5 goluri @ 1.62 – cota dată de betano. Ora: 11:49. Se vede sus în poza. Sa asteptăm rezultatul.


După 3 minute s-au confirmat așteptările mele și am avut un meci cu multe goluri, deși rezultatul la pauza a fost 0-0.



TOP 6 Avantaje pariuri pe virtuale la BETANO

1.     Bonusurile din misiuni se acorda imediat, fără confirmări pe email sau chatbox.

2.     Bonusurile sunt zilnice și fără condiții de rulaj. Vorbim de Free Bet 30lei + 20 Rotiri Gratuite și Free Bet 30lei + 60 Rotiri Gratuite la Wild wild west

3.     Timp scurt între meciuri: 3 minute. Ai timp să-ți pregătești pariul.

4.     Cronometrul sesiunii tale online îți va aparea mereu pe ecran dupa ore de joc și va solicita confirmarea continuării sesiunii sau deconectare

5.     Plasarea și confirmarea pariului instant

6.     Actualizarea imediată a balanței după încheierea unui eveniment. Aici, te va ajuta în caz că vei câștiga și vei depinde de banii câștigați pentru a paria pe meciul următor.

Înscrie-te la BETANO prin acest link și primești un pachet de bun venit FULL cu Bonus 100%, 4 FREE BETS la pariuri pe virtuale, 4 Golden Chips, 40 de Free Spins





Articole similare