OFERTA SĂPTĂMÂNII: Obține acces în grupul BUSINESS TIPS by Cota2.ro


CUM SE OBȚINE ACCESUL ÎN GRUP

VARIANTA 1: Pe bază de abonament lunar, valabil pentru 30 de zile consecutiv de la data achiziționării

VARIANTA 2: Dacă sunt îndeplinite condițiile de acces gratuit din promoțiile lunare de mai jos

*Prețul abonamentului este de 149 Lei (TVA inclus)

*Plata se face DOAR prin card bancar, este un proces automat și se poate plăti inclusiv din afara României (conversia din orice valută se face automat în Ron)

<<<CUMPĂRĂ ABONAMENT AICI!>>>


ACCES GRATUIT în grupul BUSINESS TIPS pentru 30 de zile 👇


Accesul GRATUIT pentru 30 de zile în grupul Business Tips se poate obține prin deschiderea unui cont nou la una din casele de pariuri care sponsorizează acest proiect. Contul trebuie să fie nou și obligatoriu deschis prin click pe butonul din acest articol! După deschiderea contului este obligatorie o primă depunere în valoare de minim 50 de lei, pentru activarea acestuia.

<<<Deschide AICI cont la BETANO>>>

<<<Deschide AICI cont la BETFAIR>>>

<<<Deschide AICI cont la SUPERBET>>>

<<<Deschide AICI cont la PUBLICWIN>>>

***După ce ai deschis contul nou trebuie să completezi acest formular pentru a putea să cerem confirmarea și să te adăugăm în grup. Procedura durează, în general, maxim 5 zile lucrătoare.


Cum poți intra în grup dacă nu ai posibilitatea de a deschide cont la casele de pariuri care sponsorizează accesul gratuit?

Dacă ai deja cont deschis la casele de pariuri de mai sus, sau dacă locuiești în afara României și dorești acces în grup, atunci există varianta achitării abonamentului de acces în grup pentru 30 de zile. Ai toate detaliile despre abonament și plată AICI


Uite cum stă treaba la noi în grup: noi NU câștigăm toate pariurile pe care le postăm, dar cu un staking plan bine pus la punct și transparență totală, ținem evidența TUTUROR meciurilor postate în grup, astfel ca la final de lună să vezi dacă ai ieșit pe plus sau ai cotizat la bunăstarea bookmakerilor.


Ai deja conturi la casele de pariuri care sponsorizează accesul gratuit în grup? Sau poate locuiești în afara țării și nu poți deschide cont, dar vrei să faci parte din grupul nostru? Nicio problemă! Poți achiziționa abonament lunar, prin plata automată cu cardul 👇


ACCES PE BAZĂ DE ABONAMENT -- CUMPĂRĂ AICI>>>


STAKING PLAN DETALIAT

Odată cu accesul în grupul Business Tips, fiecare abonat primește un Staking Plan adaptat la propriul bankroll, pentru că money-managementul este cea mai importantă componentă din arsenalul unui parior!


BILANȚ DETALIAT AL PARIURILOR

Fiecare pariu postat în grup este monitorizat! Evidența lunară a profitului este esențială dacă vrei să ai succes pe termen lung la pariuri astfel:

  • Procentaj Yield
  • Procentaj Strike rate
  • Cotă medie

REȚINE: dacă cineva îți flutură pe la nas un bilanț de genul 100 de pariuri WIN și 50 de pariuri LOST, reprezintă o frecție la picior de lemn fără acești indicatori.














Articole similare