Oferta acces in grupul Premium PE VIATA pentru luna Mai 2018

Prieteni, grupul nostru PREMIUM este o unealta deosebit de profitabila pentru pariori, iar faptul ca am bifat cea de-a 8-a lună consecutivă pe profit de la lansarea acestui serviciu, spune multe despre profesionalismul și calitatea persoanelor implicate în furnizarea pariurilor, dar și a gestionării bankroll-ului.

Fără prea multe ridicări în slăvi, cei care sunt orientați spre a genera profit din pariuri sportive sunt invitați să consulte bilanțul actualizat chiar aici. Pariorii recreaționali, care caută să dea lovitura prin bilete bombă, poate că nu vor fi impresionați, dar oamenii cu capul pe umeri care au habar ce înseamnă Yield sau ROI, cu siguranță vor aprecia rezultatele noastre de până acum.

Pariurile din grup sunt de tip Easy Money, Early Bet, Late Bet, Value-Bet, Prematch și LIVE

ACCESUL ÎN GRUPUL PREMIUM SE FACE GRATUIT

Doar cei care pot îndeplini condițiile de mai jos pot intra în grup, nu exista varianta de plata a unui abonament lunar pentru acces.

CONDIȚII DE ACCES PE VIAȚĂ ÎN GRUPUL PREMIUM

Accesul în grup este acordat GRATUIT tuturor celor care deschid un cont nou de jucător on-line la una din următoarele casele de pariuri:

BETFAIR - deschide cont aici

MAXBET - deschide cont aici

ADMIRAL - deschide cont aici

VLAD CAZINO -deschide cont aici

Contul nou trebuie deschis OBLIGATORIU prin intermediul linkurilor prezentate mai sus, altfel nu este luat în calcul.

După deschidere, o depunere de minim 60 de lei este obligatorie, pentru a putea fi admis în grup.

După deschiderea contului și efectuarea primei depuneri, se va trimite un email în care se va specifica userul și adresa de email folosite la deschiderea noului cont, specificându-se, evident, și casa de pariuri selectată la adresa info@piatadeponturi.ro

După ce primim confirmarea de la casa de pariuri, în maxim 3 zile lucrătoare, vom trimite un răspuns cu indicațiile de acces în grup.

Vă invităm să urmăriți filmulețul de mai jos pentru a vă face o părere referitoare la ceea ce se întâmplă în grupul nostru Premium.





Articole similare