Pariază la Superbet pe Mondialul Cluburilor!

Campionatul Mondial al Cluburilor 2019, programat în Qatar, e prima mare competiție la care Supernoutatea Superbet - Cashout pe Aplicația Superbet - te poate ajuta! E disponibilă pe iOs și Android și o poți descărca de aici: superbetmobile.ro.


DESCARCĂ ACUM APLICAȚIA SUPERBET!


Promoție în premieră pe Superbet.ro


Pentru prima oară, jucătorii Superbet au parte de un SuperCalendar de Crăciun, cu oferte zilnice, surprinzătoare și diferite. Bucură-te de numărătoarea inversă până la Crăciun, deschide căsuța cu data de azi și vezi ce surpriză ți-a pregătit Superbet. Atenție, fiecare ofertă este valabilă doar în ziua deschiderii. Mai multe detalii aici: https://superbet.ro/advent.


Dacă nu ai un cont, grăbește-te să-ți deschizi unul. Vei avea timp să rulezi bonusul de bun venit și să te bucuri și de câteva dintre ofertele din SuperCalendarul de Crăciun! Mai poți prinde ofertele zilnice surprinzătoare!


Meciurile de la Campionatul Mondial al Cluburilor se vor încadra în oferta Super Extra (disponibilă pentru pariuri pe soliști și șansă dublă). Poți combina un eveniment din oferta Super Extra, cu un eveniment din oferta SuperCota, plus alte cel puțin 4 evenimente din oferta standard și ajungi la o cotă totală uriașă! 


OFERTA COMPLETĂ PENTRU FOTBAL LA SUPERBET!


Semifinalele și Finala vor face parte din ofertă SuperLive (cote mărite în timpul meciului, pentru cele mai populare pariuri live pe fotbal.) 


Programul Campionatului Mondial al Cluburilor 2019:


Sfert de finală 1 - Sâmbătă 14 Decembrie, Ora 16:00

Al Hilal (Arabia Saudită)- Esperance Tunis (Tunisia)


Sfert de finală 1 2 - Sâmbătă 14 Decembrie, Ora 19:30

Monterey (Mexic) - Al Sadd (Qatar)


Semifinala 1 - Marți 17 Decembrie, Ora 19:30

Flamengo Rio de Janeiro (Brazilia) - Învingătoare Sfert 1


Semifinala 2 - Miercuri 18 Decembrie, Ora 19:30

Liverpool (Anglia) - Învingătoare Sfert 2


Meciul pentru locul 3 - Sâmbătă 21 Decembrie, Ora 19:30


Finala - Sâmbătă 21 Decembrie, Ora 19:30


Europa domină CM al Cluburilor


Cu 11 trofee câștigate, echipele din Europa dețin supremația în competiția de la final de an. Formațiile europene sunt urmate de cele din America de Sud, câștigătoarele Copa Libertadores impunându-se în patru ocazii. În timp ce ultimele șase ediții au fost câștigate de triumfătoarea din Liga Campionilor, Real Madrid e cea mai titrată echipă, cu patru turnee câștigate.


NU AI CONT LA SUPERBET? DESCHIDE UNUL ACUM!


Dintre echipele calificate în 2019, niciuna nu a mai câștigat competiția. Liverpool a jucat finala din 2005, dar a pierdut în fața brazilienilor de la Sao Paolo, în timp ce Al Sadd și Monterrey s-au clasat pe locul al treilea în 2011, respectiv 2012.


Răzvan Lucescu, al doilea român la CM al Cluburilor


Pentru Răzvan Lucescu, participarea la CM al Cluburilor reprezintă o premieră și vine ca urmare a câștigării Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal. Singurul antrenor român care a mai participat a fost Anghel Iordănescu, cel care s-a calificat cu Al Ittihad în semifinalele ediției din 2005, dar a fost învins cu 3-2 de Sau Paolo, viitoarea câștigătoare a competiției.


Cele mai utile statistici


Dintre cele 15 finale jucate până acum, 11 au fost meciuri în care nu au marcat ambele echipe. Doar șase dintre ultimele acte s-au terminat cu cel puțin trei goluri și doar trei din 15 s-au terminat la egalitate și au fost decise fie ca urmare a prelungirilor, fie după executarea loviturilor de departajare.


Cea mai mare medie de goluri pe meci a venit în 2018 (4.13), iar competiția din acest an aduce la start antrenori importanți. Răzvan Lucescu se va bate cu portughezul Jorge Jesus, antrenorul lui Flamengo, cu Jurgen Klopp, cel care și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2024, dar și cu Xavi, legendarul mijlocaș al Barcelonei antrenând-o pe Al Sadd. 


Dacă va avansa în semifinale, Răzvan Lucescu va da peste Flamengo, iar un eventual succes l-ar aduce într-o finală de vis contra lui Liverpool, deținătoarea Ligii Campionilor.


Turneul din 2019 e găzduit de Qatar, țară care va organiza și Campionatul Mondial din 2022, turneu care se va desfășura în premieră în perioada noiembrie-decembrie. Apreciat de FIFA, Ovidiu Hațegan a fost trimis și el în Qatar alături de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.


Superfavoritele competiției sunt Liverpool și Flamengo. Nu au jucători indisponibili și, evident, vor face totul pentru a câștiga!


Orele de disputare sunt SuperBune. Asigură-te că pui SuperBilete la Superbet!Și dacă meciurile curg în favoarea ta, ai CASHOUT pe aplicația Superbet! Deschide cont azi la Superbet.ro!





Articole similare