Pariază pe Mondial cu cele mai tari oferte de la SUPERBET! Joci 20 , primești 22 zilnic

Fă-ți pregătirea pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022 din Qatar și pune mâna pe cele mai tari și cele mai avantajoase oferte pentru tine!

Joacă la casa de pariuri numărul 1 din România și bucură-te în fiecare zi de avantajele puse la dispoziție pentru pariori!

Pariezi 20, primești 22

Joacă un pariu de cotă minim 1.60 single pe meciurile de la mondial, sau un bilet combinat, format din mai multe meciuri, dar la cotă finală minim 2.50, iar dacă miza ta este de minim 20 de Lei, vei primi din partea casei un FreeBet în valoare de 22 de Lei!

Poți face asta ZILNIC, în total poți primi până la 22 de FreeBeturi din partea casei pe toată durata mondialului. Freebetul primit poate fi jucat pe cote de minim 1.01!

ÎNCASEAZĂ OFERTA

Câștigi înainte de finalul meciului cu SuperAvantaj

La Superbet, pariul tău e verde în cazul în care echipa ta counduce cu un avans de 2 goluri în meci! Oferta este valabilă pe toate meciurile de la campionatul mondial, iar pariul este soluționat CÂȘTIGĂTOR, dacă la un moment dat formația pe care ai mizat are un avans de 2 goluri, indiferent de rezultatul final, chiar dacă este egalată sau chiar pierde.

Oferta se aplică pe piețele de rezultat final (1,2), pe Șansă Dublă (1X, X2, 12), pe SuperCota și pe Super Extra!

Joacă AICI cu SUPERAVANTAJ

SUPERSPIN - învârți zilnic Roata Norocului

În fiecare zi, toți clienții Superbet Online au dreptul la o învârtire gratuită la roata norocului unde au șansa de a câștiga bonusuri cash la sport sau cazino, rotiri gratuite sau freebeturi! Încearcă-ți norocul...cine știe? Poate nimerești chiar premiul cel mare.

ÎNVÂRTE ROATA AICI





Articole similare