Pariul weekendului la cota 10.00 pe Superbet


Unul dintre cele mai tari pariuri pe care le-am descoperit în acest final de săptămână este în oferta Superbet, la secțiunea PARIURI SPECIALE, acolo unde cea mai populară casă de pariuri în rândul pariorilor români propune 3 cote mărite față de valoarea normală.

Cota care mi-a atras atenția este cea oferită pentru Denis Alibec și Gabi Iancu să înscrie fiecare minim un gol în meciurile pe care echipele la care evoluează le vor disputa împotriva lui Gaz Metan, respectiv Poli Iași. Cei doi împart prima poziție a clasamentului golgetterilor momentan, cu Florinel Coman, toți 3 având deja 11 reușite.

Cotele individuale pentru ca cei doi să marcheze sunt 2.75, respectiv 3.00, așadar un produs final de 8.25, deci cu siguranță vorbim de VALUE foarte bun dacă alegem cota de 10.00

La SuperBet primești 40 de Lei la pariuri FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi un cont nou prin acest link


În perioada 11-18 iunie poți câștiga unul dintre cele 100 de FreeBet-uri de 500 de Lei puse la bătaie de Superbet pentru cei care pariază minim 100 de Lei pe o cotă de minim 1.60 pre-match sau Live. Așadar, nimic mai simplu...plasează-ți pariurile și ai o șansă de câștig pe data de 19 când este extragerea finală.


La SuperBet primești 40 de Lei la pariuri FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi un cont nou prin acest link





Articole similare