”Pariul Zilei” - Un proiect marca Mihai Gabriel (Februarie 2020)

Prieteni, in urma insistentelor voastre de a dori zilnic din partea mea cel mai pariat meci, am ales sa fac acest articol si sa public in fiecare zi meciul in care am eu cea mai mare incredere. Bineinteles, nu o sa-l joc ca pe un proiect insa imi doresc ca sa bifam impreuna cat mai multe pariuri castigatoare. Fiecare miza din fiecare pariu e selectata de mine dupa anumite criterii insa nu trebuie sa mizati aceeasi suma pe care eu o joc sau sa mizati mai mult decat este cazul. Consider ca in acest moment foarte multi pariori au fost invatati aici, pe Cota2, cum sa-si imparta bugetul, cum sa si-l organizeze in asa fel incat sa obtina profit.

In urma unor sondaje gasite pe internet am observat ca BETANO e una dintre principalele optiuni ale pariorilor care aleg sa parieze online. BETANO e si optiunea mea principala de foarte multi ani si recomand tuturor pariorilor care pariaza inca la casele de pariuri stradale, sa treaca la acest mediu online deoarece ofera foarte multe avantaje.

👉Înregistrează-te AICI la BETANO si pariaza pe cele mai bune cote👈

  • Cele 3 mari avantaje pe care le ofera aceasta casa de pariuri sunt:

Oferta diversificata - Atunci cand vreau sa pariez un meci caut mereu cea mai bogata oferta pentru a avea de unde sa-mi aleg cea mai de incredere selectie. Oferta pentru cele mai importante sporturi contine cele mai complexe linii de Over, Under si Handicap de pe piata, insa si enorm de multe variante exclusive cum ar fi: ”Echipa X marcheaza pana in minutul Y”, ”Pauza/Final Sansa Dubla”, ”Metoda marcarii golului X” sau ”Scor corect oricand in meci”. Deasemenea, la meciurile din campionatele importante si nu numai avem linii complexe la ”Cartonase” si ”Cornere” insa putem paria si pe statistici cum ar fi: ”Faulturi”, ”Offside-uri”, ”Aruncari de la margine”, ”Suturi pe poarta”, ”Lovituri de la poarta” si mai nou ”Vizionari VAR”.

Cotele meciului - Foarte multi pariori cauta la un meci cele mai bune cote, iar de cand sunt ”ancorat” in acest ”fenomen” al pariurilor, Betano m-a atras si prin prisma faptului ca are niste cote nemaipomenite. Pentru pariorii care mizeaza sume mari pe pariuri single acest lucru conteaza enorm, iar eu facand acest lucru de foarte mult timp si instalandu-ma in acest tip de joc cu mize si selectii cat mai putine va recomand Betano pentru ca aici o sa gasiti valori surprinzator de ridicate la multe partide.

Cash-out-ul si Streaming-ul LIVE - Atunci cand jucam la pariuri esential e sa avem tot ce ne trebuie la indemana. La Betano iti poti urmari la o calitate foarte buna partida pe care ai mizat deoarece aceasta casa de pariuri ofera zilnic pariorului, sute de transmisii live. Deasemenea, Cash-Out-ul e destul de important pentru multi utilizatori deoarece iti poti salva o anumita suma de bani in cazul in care echipa pe care ai pariat nu se descurca tocmai bine sau te poti opri la un anumit profit in cazul in care ai pariat spre exemplu pe cel putin 3 goluri intr-un meci, iar in primele 20 de minute s-au marcat deja 2 goluri.

👉Deschide ACUM un cont la BETANO si profita de bonusul de 100% pana la 500 Ron👈


✅ Pariul Zilei - 8 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

✅ Pariul Zilei - 9 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

❌ Pariul Zilei - 10 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

✅ Pariul Zilei - 14 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

✅ Pariul Zilei - 15 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

✅ Pariul Zilei - 16 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

✅ Pariul Zilei - 17 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

❌ Pariul Zilei - 18 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

✅ Pariul Zilei - 20 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

❌ Pariul Zilei - 22 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!

Pariul Zilei - 23 Februarie 2020 - PARIAZA BILETUL AICI!!!




Articole similare