Pariuri antepost Campionatul Mondial de League of Legends

 

Daca sunteti pasionati de eSports, cu siguranta stiti ca maine, 5 octombrie 2021, va incepe Campionatul Mondial de League of Legends, ce se va desfasura in Islanda.

Pentru castigarea trofeului se vor duela 24 de echipe din cele mai importante ligi ale lumii ( China, Korea, Europa, America de Nord, Asia de Sud, Brazilia, Comunitatea Statelor Independente, Japonia, America Latina, Oceania si Turcia).

Am studiat oferta celor de la Betano si am gasit cateva pariuri antepost foarte interesante, cu sanse mari de reusita.


  • Un prim pariu care mi-a atras atentia este sa se puncteze cel putin un penta-kill in turneu, la cota 1,43. Din 2017 pana in prezent fiecare turneu final a fost nelipsit de cel putin un pentakill.
  • O alta selectie care imi place este ca cea mai lunga harta ca si durata sa fie sub 51:29, la o cota de 1,75. Oricat de mult mi-ar placea spectacolul si meciurile cu durata mare de timp, acest prag este foarte greu de trecut, in opinia mea. Anul trecut nu a fost trecut acest prag, iar schimbarile din joc de anul acesta au facut ca acesta sa fie mai rapid si dinamic, nicidecum mai lent.
  • O alta selectie care mi-a facut un ochiul este ca cele mai multe ucideri facute de un campion pe o harta sa fie sub 14.5, Betano oferind cota 1,83 pentru acest pronostic. Din nou, este o linie foarte mare, care nu a fost depasita nici anul trecut, cand s-au facut maximum 13 kill-uri. Consider ca toate kill-urile vor fi bine impartite in cadrul echipelor, iar acest lucru face ca selectia prezentata sa aiba sanse foarte bune de reusita.


Atat consider ca merita jucat cu incredere mare, dar oferta este foarte bogata si va indemn sa va uitati peste ea si sa alegeti ce va place si in ce aveti incredere. De asemenea, va sugerez sa jucati prudent la inceputul acestui turneu, deoarece meciurile cu echipe puternice si oportunitati mari vor veni de abia la inceputul grupelor, de pe 11 octombrie.





Articole similare