Participă la promoția SUPER GOL

„Super Gol” este cea mai tare campanie promoțională a toamnei. Superbet a lansat o promoție unică alături de ambasadorul de brand Bogdan Stelea în care aveți șansa să câștigați o invitație dublă la Super Mondial, dar și până la 5 Pariuri Gratuite în fiecare zi. 

Așa cum ne-a obișnuit, Superbet împreună cu ambasadorii de brand continuă seria campaniilor inedite. De această dată a venit rândul lui Bogdan Stelea să fie protagonist în „Super Gol”. 

Cum te califici și ce câștigi în campania „Super Gol”

Super Gol este o campanie desfășurată în perioada 27 octombrie 2022 - 13 noiembrie 2022. Marele premiu este reprezentat de un pachet VIP la Campionatul Mondial din Qatar. Acesta conține zbor dus-întors, cazare și acces la eveniment pentru două persoane, premiu cu o valoare totală de aproximativ 69.000 lei. 

Pe lângă marele premiu, cel care va fi decis prin tragere la sorți pe 3 noiembrie 2022, clienții Superbet pot câștiga zilnic până la 5 pariuri gratuite a câte 10 lei. Condițiile de eligibilitate sunt extrem de simple:

• Acceptă oferta prin apăsarea butonului “ÎNSCRIE-TE ÎN PROMOȚIE”, disponibil în jocul SuperGol;

• Pariază cumulat, pe parcursul zilei, minimum 100 de lei din balanța reală în secțiunile Sport/Live;

• Cota minimă pentru biletele single este 1.60. Pentru cele de tip acumulator, cota minimă este 2.50.

Pentru fiecare 100 de lei pariați primiți un penalty, o șansă de a-l învinge pe Bogdan Stelea. Dacă tranformați șansa, în cel mult 48 de ore contul va fi creditat cu un Pariu Gratuit în valoare de 10 lei. Puteți executa zilnic până la 5 penalty-uri! Asta înseamnă o șansă zilnică la Pariuri Gratuite în valoare totală de 50 de lei.

Șanse speciale pentru clienții noi Superbet

Fiecare penalty obținut în intervalul 27 octombrie - 2 noiembrie reprezintă o șansă la marea extragerea pentru pachetul VIP către Qatar. Promoția este destinată tuturor clienților Superbet. 

Cei care își deschid un cont nou în acest moment prin link-ul din articol beneficiază de 5 penalty-uri imediat după verificarea contului. În plus, alte 10 penalty-uri vor intra în cont la prima depunere de minimum 20 de lei. Practic, o investiție minimă poate aduce pariuri gratuite în valoare de 150 de lei. 

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI

Când se acordă penalty-urile la Super Gol și cum se joacă:

• Penalty-urile se acordă în cel mult 48 de ore de la încheierea zilei în care au fost obținute;

• Fiecare penalty înseamnă o șansă de a înscrie în poarta lui Bogdan Stelea și a primi 10 lei Pariu Gratuit. În cazul în care penalty-ul este ratat, nu vei primi Pariul Gratuit.

• Pariul Gratuit trebuie acceptat în decurs de 24 de ore de la creditare, prin selectarea butonului "Accept" din notificarea primită în momentul logării în cont.

• Suma va fi creditată în balanța bonus, în categoria Pariu Gratuit

• Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată în secțiunea Sport sau Live. Dacă Pariul Gratuit este câștigător, condiția de rulaj va fi considerată îndeplinită, iar câștigul va fi transferat automat în balanța reală.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA SUPERBET








Articole similare