Patru meciuri din Conference League: Miza pe surprize

Joi, 20 iulie, se joacă 30 de partide în primul tur preliminar al Conference League. Oferta Betano este bogată, cu sute de pariuri pe fiecare partidă, multe dintre meciuri putând fi urmărite cu streaming live și putându-se paria direct din transmisia video.  

Dacă miercuri am mizat pe favorite în preliminariile Champions League, pentru joi am ales patru posibile surprize din preliminariile Conference League, cu cote atractive, având grijă ca scorurile din prima manșă să fi fost destul de echilibrate pentru a lăsa loc de răsturnări și ambiții în retur. 

Birkirkara – Maribor (joi, 20 iulie 2023, ora 18:00) 

Prima manșă 1-1 

Cota 6.30, victorie Birkirkara 

De ce? Birkirkara nu au mai câștigat pe teren propriu în ultimele trei partide, dar au fost învinse „acasă” doar o dată din ultimele 13. Așadar, se poate anticipa un meci strâns, mai ales că Maribor pare că nu știe să mai câștige în Europa, cu doar o singură victorie din ultimele sale 11 partide din preliminarii. 

Milsami – Panevezys (joi, 20 iulie 2023, ora 19:00) 

Prima manșă 2-2 

Cota 3.65, victorie Milsami 

De ce? Chiar dacă Milsami este outsideră în acest meci, clubul moldovean a eliminat-o anul trecut pe Panevezys într-un mod similar. A terminat la egalitate în deplasare, iar pe teren propriu a câștigat cu 2-0 în manșa retur. Panevezys, de fiecare dată când a jucat în cupele europene a fost eliminată din primul tur preliminar.   

Cosmos – Sutjeska (joi, 20 iulie 2023, ora 21:45) 

Prima manșă 0-1 

Cota 8.25 - victorie Cosmos 

De ce? Cosmos are a doua cea mai mare cotă pentru victorie pe teren propriu, privind toată oferta de joi din Conference League. Motivul este unul întemeiat. Echipa din San Marino a avut o posesie de doar 30% în prima manșă, contra celor de la Sutjeska. Însă, echipa din Muntenegru a avut nevoie de 70 de minute pentru a înscrie unicul gol, arătând că nu își găsește încă forma din cauza pauzei de vară din campionatul local. 

Haverfordwest County - Shkendija Tetovo (joi, 20 iulie 2023, ora 21:45) 

Prima manșă 0-1 

Cota 7.00 - victorie Haverfordwest 

De ce? Haverfordwest are a treia cea mai mare cotă la victorie dintre echipele gazdă, din lista partidelor de joi din Conference League. Presa britanică este de părere că echipa mai are multe de arătat, chiar dacă a pierdut cu 1-0 la Skopje. Echipa din Țara Galilor se află la prima apariție europeană după 2004, iar atmosfera din echipă, descrisă de antrenorul Tony Pennock, este că gazdele pot cel puțin înscrie în meciul retur contra macedonenilor de la Shkendija Tetovo. 

Aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător are libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere.  

Nu uita de Mega Cote 

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare